SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Outi Aaltonen

Outi Aaltonen on valittu Suomen ensimmäiseksi Puhtausalan esimieheksi

   
 

 

Palvelupäällikkö Outi Aaltonen ISS Oyltä Jyväskylästä on valittu Puhtausalan esimieheksi 2011.
Tuomaristo totesi valintaperusteissaan, että Outi  Aaltonen  on tulosten, asiakkaan ja esimiehen antamien palautteiden perusteella onnistunut erinomaisesti esimiestyössään. Hänen vahvuutenaan on innostava, positiivinen ja energinen ote puhtausalaan. Hän kehittää jatkuvasti toimintaa,  tekee yhteistyötä  eri verkostojen kanssa, huolehtii omasta ja henkilöstönsä koulutuksesta sekä toimii siivousteknisessä yhdistyksessä. Tuloksista kertovat erinomaiset, vuosi vuodelta parantuneet asiakaspalautteet ja henkilöstön työhyvinvointikyselyn tulokset sekä taloudellisesti tuloksellinen toiminta.

Puhtausalan esimies -kilpailu järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa. Suomen Siivoustekninen Liitto ry haluaa tällä tavoin tuoda esille hyvän esimiestyö tärkeyden puhtauspalveluiden organisaatioissa. Kilpailussa oli mukana 19 esimiestä julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Tuomaristo valitsi viisi esimiestä finaaliin ja lopullinen valinta tehtiin haastattelemalla finalistien lisäksi heidän esimiehiään ja asiakkaitaan. Tuomaristoon kuuluivat kehittämispäällikkö Erja Suikkanen Helsingin kaupungin Palmia-liikelaitoksesta, puhtauspalvelupäällikkö Marja Mäkkeli Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymästä sekä kehittämispäällikkö Maarit Roinien HUS-Desiko-liikelaitoksesta.

Suomen Siivousteknisen liiton puheenjohtaja Erja Suikkanen toteaa, että on aika nostaa vihdoinkin esille arjen hallinnasta vastaavat esimiehet. Esimiehen tehtävät ja osaamisvaatimukset ovat muuttuneet paljon viimeisten 20 vuoden aikana. Esimiehen on oltava tänä päivänä rautainen ammattilainen ja kehitettävä osaamisalueitaan koko ajan.  Lähitulevaisuudessa alamme tarvitsee satoja uusia esimiehiä suurten ikäluokkien jäädessä eläkkeelle. Toivon, että kilpailulla olisi positiivinen, välillinen vaikutus puhtausalan esimiestehtäviin hakeutuvien määrään.                 

Voittaja saa palkinnoksi matkan Amsterdamiin Interclean-messuille toukokuussa 2012.

Lisätietoja:
Erja Suikkanen
Suomen Siivousteknisen liiton puheenjohtaja
Puhelin: 050 5931355, sähköposti: erja.suikkanen@palmia.fi