SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Puhtausala-lehti

Puhtausala-lehti

 

Puhtausala on puolueeton ammattilehti, josta ilmestyy vuonna 2018 kuusi numeroa. Puhtausala tarjoaa ammattitietoa puhtauden tekijöille, henkistä ja fyysistä hyvinvointia, henkilökuvia puhtauden tekijöistä, uutisia, viihdettä ja ajanvietettä.

Vuoden 2018 teemat ovat Hygienia (16.2.), Työn kehittäminen (6.4.), Uudet teknologiat (8.6.), Hankinta (7.9.), Yhdistelmätyö (26.10.) ja Työelämätaidot (7.12.).

Puhtausala-lehden saavat kaikki SSTL Puhtausala ry:n jäsenet jäsenetuna. Lehden saadaksesi voit siis joko liittyä jäseneksi (henkilö- tai yritysjäsen) tai tilata lehden tavanomaisena tilauksena. Lehden vuosikerran hinta on 82,50 euroa, kestotilauksena 77 euroa.

Liity jäseneksi.

digiPUHTAUSALA

digiPUHTAUSALA-sivuilla voi lukea maksuttomia ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia sekä saada tietoa jäsentapahtumista, alan uutuuksista, nimityksistä ja valmistuneista.

Rekisteröitymällä digilehtien lukijaksi saat käyttöösi kaikki digilehden aineistot sekä näköislehdet. Kaikki digiaineistot kuuluvat SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenetuihin, mutta lukeminen edellyttää rekisteröitymistä. Uudelleen rekisteröityminen tarvitaan myös siinä tapauksessa, että henkilöjäsen on rekisteröitynyt digilehden lukijaksi vuonna 2016.

Siirry alla olevasta linkistä digiPUHTAUSALAan ja rekisteröidy tai kirjaudu.

Jos et ole jäsen, tilaa digilehti täältä.

Siirry digiPUHTAUSALAan

Tee osoitteenmuutos

Saat lehden jatkossakin oikeaan osoitteeseen!

Ehdota jutunaihetta

Onko mielessäsi kysymys tai aihe, josta toivoisit juttua Puhtausalaan?
Kerro siitä toimitukselle osoitteeseen toimitus@puhtausala.fi