SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Puhtausala-lehti

 

Puhtausala-lehti

 

Lue Puhtausala 5-2019 -näköislehti tästä!

Lehden ilmestymispäivä on 22.11.2019. Postin lakon vuoksi lehti on näköislehtenä luettavana heti ilmestymispäivänä.

 

 

 

Puhtausala on puolueeton ammattilehti, josta ilmestyy vuonna 2019 yhteensä viisi numeroa, joista numero 2-2019 on erikoisnumero eli Finnclean PRO messulehti. Lehden rakenne uudistuu vuoden 2019 ensimmäisestä numerosta alkaen. Artikkelit tulevat lehteen nyt osastoittain, mikä palvelee paremmin sekä lukijaa että ilmoittajaa. Jäsenasiat löytyvät omilta sivuiltaan.

  • Kehittyvä puhtausala -osasto käsittää siivouskoneet, -aineet ja -välineet, pintamateriaalit sekä digitalisaation ja robotiikan.
  • Työhyvinvointi-otsikon alla käsitellään ergonomiaa, työterveyttä, työkykyä ja työhyvinvointia. Uutena kolumnistina aloittaa Minna Liminka.
  • Koulutussivuilta löytyvät SSTL Puhtausalan koulutukset, oppilaitosten uutiset ja ammatillisia tutkintoja koskevat asiat sekä tutkintoja suorittaneiden Valmistuneet-palsta.
  • Tutkimussivuilla esitellään esimerkiksi opinnäytetöitä ja kehityshankkeiden tuloksia.
  • Yrityselämä-otsikon alle tulevat artikkelit, jotka käsittelevät yritysten toimintaa, tuotteita, yrityskauppoja sekä uutuustuotteita ja -palveluita.

Puhtausala-lehden saavat kaikki SSTL Puhtausala ry:n jäsenet jäsenetuna. Lehden saadaksesi voit siis joko liittyä jäseneksi (henkilö- tai yritysjäsen) tai tilata lehden tavanomaisena tilauksena. Lehden vuosikerran hinta on 82,50 euroa, kestotilauksena 77 euroa.

Liity jäseneksi.

Puhtausala-näköislehti

Aiempia näköislehtiä voit lukea tästä:

Puhtausala 3-2019

Puhtausala 4-2019

 

digiPUHTAUSALA

digiPUHTAUSALA uudistuu liiton uusille sivuille. Sieltä voi lukea maksuttomia ajankohtaisia artikkeleita ja uutisia sekä saada tietoa jäsentapahtumista, alan uutuuksista, nimityksistä ja valmistuneista.

 

Tee osoitteenmuutos

Saat lehden jatkossakin oikeaan osoitteeseen!

Ehdota jutunaihetta

Onko mielessäsi kysymys tai aihe, josta toivoisit juttua Puhtausalaan?
Kerro siitä toimitukselle osoitteeseen toimitus@puhtausala.fi