SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Siivoussektori Oy

Siivoussektori Oy

Siivoussektori Oy on 1986 perustettu, Suomen Siivousteknisen liiton kokonaan omistama puhtausalan näyttely-, koulutus- ja julkaisutoimintaan erikoistunut osakeyhtiö, joka huolehtii Siivousteknisen liiton arvonlisäveron alaisesta toiminnasta. Se toteuttaa omistajansa arvopäämääriä eli lisää puhtausalan ammattitietoutta ja lisää ammattialan tunnettutta. Sen ehkä näkyvin tuote on vuonna 1970 perustettu Puhtaus & Palvelusektori -lehti (ent. Siivoussektori-lehti). Lehti kertoo lukijoilleen puhtausalan uutuudet ja tärkeät tapahtumat, ylläpitää ammattitietoutta ja opettaa ihmiset huolehtimaan itsestään, niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Siivoussektori Oy tuottaa Suomen Siivousteknisen liiton julkaisusarjaan oppimateriaalia, jota alan oppilaitokset käyttävät oppikirjoina ja puhtausalan ammattilaiset tietolähteenään. Tärkeimpänä näistä julkaisuista lienee Siivoustyön käsikirja, jonka ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 1971, silloin Valtiovarainministeriön järjestelyosaston toimesta. Käsikirjasta on tehty käännökset Ruotsiksi ja Englanniksi. Siivouspalveluyrittäjän käsikirja on teos, joka pitäisi löytyä jokaisesta itseään kunnioittavasta alan yrityksestä. Se on monipuolinen käsikirja, josta löytyy kaikki alan työnantajan tarvitsema perustietous. Näistä ja muista Siivoussektori Oy:n julkaisuista löydät lisää tietoa tästä.

Yhtiön kolmantena tukijalkana on koulutus ja näyttelytapahtumat, joita se järjestää Suomen Siivousteknisen Liiton toimeksiannosta. Finnclean, pohjoismaiden suurin puhtausalan messutapahtuma, on käsite alalla. Sen näyttelyosastoilta löytyvät kaikki alan merkittävimmät yritykset ja näyttelyvieraiden voi sanoa kattavan kaikki puhtausalan päättäjät. Finnclean-messujen yhteydessä pidettävillä koulutuspäivillä käyvät ammattiosaamistaan päivittämässä itseään ja alaansa arvostavat ihmiset.

miniClean-tuotemerkin alla Siivoussektori Oy järjestää yhdessä paikallisten yhdistysten kanssa alueellisia koulutus ja näyttelytapahtumia.

Puhtausalan Esimiespäivät on yksi esimerkki Siivoussektori Oy:n tuottamista vuosittain toistuvista tapahtumista.

Siivoussektorilta voit tilata räätälöityä koulutusta oman yrityksenne tai yhteisönne tarpeisiin. Me hoidamme tarvittaessa kaikki koulutus- ja tilajärjestelyt puolestanne ja tuotamme niin tuotannon kuin markkinoinninkin ammattilaisillenne parhaan mahdollisen oppimis- ja motivointitapahtuman.