SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Siivoustilakilpailu

Siivoustilakilpailu

Etsimme
Suomen toimivinta ja esteettisintä siivoustilaa tai sen suunnitelmaa

Onko työalueesi siivoustila kuin unelma: riittävästi tilaa välineiden ja koneiden puhdistukseen ja huoltoon, siivoustekstiilien pesu ja säilytys hygieenisesti suunniteltu, kaikille työvälineille omat paikkansa, säilytystilaa on riittävästi ja se on oikeanlaista ja ennen kaikkea tila on viihtyisä, esteettinen ja helposti puhtaana pidettävä?

Jos kyllä, niin ota siivoustilasta kattavat valokuvat, lähetä ne meille ja perustele esityksesi vielä kirjallisesti.

Entä jos siivoustilasi ei ole ihan täydellinen? Ei se mitään, ota siitä valokuvat, lähetä ne meille ja kerro, millä parannuksilla tilasta tulisi täydellinen tai ainakin riittävän hyvä.

Miksi olemme kiinnostuneita siivoustilasta? Siksi, että siivouksen tavoitteena on varmistaa työtilojen siisteys, terveellisyys, turvallisuus, viihtyisyys ja esteellisyys. Siivoustila on siivoustyöntekijän työtila, ja siksi se ansaitsee erityisen huomion.

Siivoustila on myös alamme käyntikortti: se on uuden työntekijän ensimmäinen kosketus työpaikkaansa ja siivoustilasta asiakas voi muodostaa käsityksen puhtauden tuottajasta. Mutta tärkeintä on, että siistissä, toimivassa ja esteettisessä siivoustilassa työvälineiden huoltokin sujuu miellyttävämmin.

Kilpailu on avoin kaikille alalla toimiville: laadi siis oma kilpailuesityksesi tai tee se yhdessä työkavereidesi kanssa. Mikään ei estä käyttämästä apuna alan opiskelijoita tai oppilaitoksia. Kilpailussa mukana ovat niin olemassa olevat siivoustilat kuin niiden suunnitelmat.
Kilpailuaika on 14.3.-30.6.2011. Tästä linkistä löydät listan asioista, joita voi käyttää apuna perusteluja laadittaessa. Parhaimman siivoustilan löytänyt tai löytäneet palkitaan lahjakortilla kylpylään.

Kilpailun parhaimmisto esitellään Finnclean-messuilla 26.-28.10.2011 sekä PUHTAUS&PALVELUsektori-lehdessä.

Lähetä kilpailuesityksesi 30.6.2011 mennessä sähköpostilla tarja.valkosalo@puhtausala.fi tai postitse SSTL ry, Haapaniemenkatu 7-9 B 14, 00530 Helsinki.

siivoustilakilpailu2-11.pdf