SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » SSTL Puhtausala ry » Henkilöjäsenet

SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenyys

SSTL Puhtausala ry:llä on sekä henkilö- että yritysjäseniä. Henkilöjäsenet kuuluvat SSTL Puhtausala ry:een jäsenyhdistysten kautta. Liitolla on maan kattava jäsenyhdistysten verkosto, johon kuuluu 14 omalla maantieteellisellä alueellaan toimivaa siivousteknistä yhdistystä ja yksi koko maassa toimiva Puhtausalan seniorit ry.

Jäsenten ammattinimikkeiden kirjo on suuri, niitä ovat mm. siivoustyönjohtaja, palveluesimies, siivooja, laitoshuoltaja, palveluohjaaja, sairaala-apulainen, yrittäjä, markkinointipäällikkö, tuotepäällikkö, edustaja, toimitusjohtaja, siivouspäällikkö, opettaja, kouluttaja, opiskelija jne.

Jäsenyhdistykset päättävät omasta toiminnastaan. Vuosittain pidetään kaksi yleiskokousta, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Yhdistykset järjestävät myös koulutuksia, teemaviikkoja ja tempauksia, matkoja, tutustumiskäyntejä ja muita erilaisia verkostoitumistilaisuuksia. Yhdistykset tiedottavat toiminnastaan jäsenkirjeillä, Puhtausala -lehdessä sekä tapahtumakalenterissa. Joillakin yhdistyksillä on myös omat verkkosivut. Ne ja yhdistysten yhteystiedot löytyvät jäsenyhdistysluettelosta.

Yhdistykseen kuuluva on oikeutettu SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenetuihin.

 

Liity jäseneksi!