SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » SSTL Puhtausala ry » Jäsenedut

SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenten jäsenedut

Jäsenenä saat runsaasti erilaisia etuja sekä ammatilliseen kehittymiseen että vapaa-ajalle.

Ammatillinen kehittyminen ja paikalliset edut

SSTL Puhtausala ry:n jäsenenä voit vaikuttaa puhtausalan kehitykseen ja verkostoitua saman alan ihmisiin ja yrityksiin. Lisäksi jäsenet saavat

  • Puhtausala-lehden, joka on aikaansa seuraava, puhtausalan luetuin ammattilehti. Tämä tietopaketti ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Jäsenille myös digilehti on maksutta luettavissa.
  • Alennusta SSTL Puhtausala ry:n tuotteista: Jäsenenä saat  15 %:n alennuksen SSTL Puhtausala ry:n julkaisusarjan julkaisuista sekä 10 %:n alennuksen videoista. Tuotteita voit tilata verkkokaupasta.
  • Tapahtumat, tutustumiskäynnit ja retket: SSTL Puhtausala ry:n, Siivoussektori Oy:n ja paikallisyhdistysten järjestämiä tapahtumia, koulutuksia, tutustumiskäyntejä ja retkiä edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta.
  • Paikalliset edut: Paikallisyhdistysten solmimat alueelliset tuote- ja palveluedut.

Matkailu ja majoitus

Matkailuun liittyvät jäsenedut on tarkoitettu jäsenen ja hänen perheensä loma- ja vapaa-ajalla tehtäviin matkoihin. Edut saadaksesi näytä kohteissa jäsenkorttisi.

     

Sokos -hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Lisätietoja kohteista www.sokoshotels.fi/fi/hotellit

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä nettilinkin kautta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Sokos hotellien kampanjakoodi on LIITTO2019

Katso tämänhetkiset tarjoukset!

Lisätarjouksia löydät osoitteesta https://www.sokoshotels.fi/fi/tarjoukset/liiton-jasenedut

 

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenetuna henkilöjäsenille ja yritysjäsenten henkilöstölle etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold.  Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Liity nyt Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen   

Liittyminen tapahtuu SSTL Puhtausala ry:n sopimusetunumerolla, joka on 4964. Mikäli olet jo Club One -jäsen, nykyinen kanta-asiakasnumerosi pysyy voimassa. Jos olet Bronze-tason asiakas, siirrämme sinut Silver-tasolle. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusetunumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com, näin rekisteröimme Sinut sopimusetuasiakkaaksi ja postitamme tarvittaessa Silver-tason kortin. Lisätietoa kanta-asiakkuudesta clubone.fi.

Käytä liittyessäsi sopimusetunumeroa: 4964

Lisätietoja:
Puh. 0600 152 68,
ma-pe 8-21, la 9-18, su 10-18(1,75 €/vastattu puhelu + aina pvm/mpm).
clubone.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Holiday Club Resorts Oy

Holiday Club Resorts Oy tarjoaa SSTL Puhtausala ry:n jäsenille majoitusetuja kotimaan kylpylähotelleissa sekä loma-asunnoissa.  

SSTL Puhtausala ry:n  jäsenet saavat vähintään 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. 
Seuraa kampanjatarjouksia, joissa alennus voi olla suurempi!

Jäsenet tekevät majoitusvaraukset sekä maksavat varaukset Holiday Club online -varausjärjestelmän kautta, www.holidayclub.fi. Kampanjakoodi: SSTL15

 

     

Liity jäseneksi ja nauti eduista!