SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Sty » PSsty:n toimintasuunnitelma 2012

Pohjois-Savon Sty - Toimintasuunnitelma vuodelle 2013

Yleistä

P-SSTY:n toiminnan tärkein tavoite on järjestön ja koko puhtausalan tunnettavuuden lisääminen järjestämällä alueellamme puhtausalan ammatilliseen kehittymiseen tähtäävää koulutusta ja erilaisia jäsenille suunnattuja monipuolisia tutustumis- ja virkistymistapahtumia.

Jäsenistö

Yhdistyksen matkat ja koulutukset ovat edullisempia jäsenille kuin ei - jänenille. Jäsenyys maksaa 45 €/vuosi, johon sisältyy SSTL:n julkaisema Puhtaus & Palvelu  sektori lehti. Opiskelijajäsenille hinta on 30 € /vuosi. Seniorijäsenet maksavat 38 € /vuosi. P-SSTY:n jäsenille on neuvoteltu sekä alueellisia että valtakunnallisia etuuksia eri yrityksiltä. Tavoitteenamme on lisätä jäsentemme määrää puhtausalalla toimivista, siitä kiinnostuneista ja alalla opiskelevista henkilöistä.
Koulutus ja tapahtumat

Yhdistyksemme järjestää erilaisia koulutuksia ja tapahtumia toimintavuoden aikana. Helmikuussa osallistumme valtakunnalliseen Sipiviikko tapahtumaan resurssien mukaan. Huhtikuussa ja syksyllä (syys-lokakuussa) järjestämme ammatillisen koulutuksen toiminta-alueellamme. Marras- tai joulukuussa vietämme yhdistyksen pikkujoulua.

Tiedottaminen

Tapahtumista tiedotamme jäsenkirjeillä. Lisäksi tietoa toiminnastamme on saatavilla Puhtaus & Palvelu- sektori lehdestä sekä internetin kautta www.puhtausala.fi. Tietoa saa myös hallituksemme jäseniltä.

Muu toiminta

P-SSTY myöntää stipendejä alalla ansioituneille opiskelijoille, jotka ovat yhdistyksen jäseniä. Yhdistys vuokraa SSTL:n julkaisuja. Jatkamme yhteistyötä lähialueiden yhdistysten kanssa.

Kokoukset

Sääntömääräiset kokoukset pidetään 27. helmikuuta (tilinpäätös) ja marraskuussa (vaalikokous). Hallitus  kokoontuu tarpeen mukaan vuoden 2013 aikana.
SSTL:n edustajakokoukset pidetään 13. huhtikuuta Mikkelissä ja lokakuussa Oulussa.

P-SSTY ry.

 

Pohjois-Savon Sty:n etusivulle