Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailu on käynnissä!

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailussa tuodaan esille ratkaisuja, joiden avulla puhtausalaan liittyvän tuotteen tai palvelun käyttäjän elämä helpottuu tulevaisuudessa. Parhaat innovaatiot esitellään Finnclean 2023 -messuilla 15.-16.3.2023, jolloin myös voittaja julkaistaan.

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailun säännöt 

Kilpailussa on viisi kategoriaa (aineet, digitaaliset ratkaisut, koneet, palvelut ja välineet), ja kilpailuun osallistuva yritys voi ilmoittaa kuhunkin sarjaan yhden ehdokkaan. Tuotteen tai palvelun tulee olla kehitetty kahden viime vuoden aikana (vuosina 2021–2023). Kilpailuun voivat osallistua vain Finnclean-messujen näytteilleasettajat. 

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailun voittajan valinta

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailussa jaetaan kaksi palkintoa torstaina 16.3.2023. Toisen voittajan valitsee tuomaristo ja toinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Innovaatiokilpailun tuomaristoon kuuluvat Puhtausala ry:n hallituksen puheenjohtaja Aino Aho, Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila ja Tampereen Messujen toimitusjohtaja Tuomas Räsänen. 

Innovaatiokilpailuun osallistuvat tuotteet tai palvelut ovat esillä Finnclean-messuilla Puhtausala ry:n Innovaatio-loungessa (A 271), ja tarkemmin tuotteisiin voi käydä tutustumassa yritysten omilla näyttelyosastoilla. Omaa voittajatuotetta voi äänestää verkossa.

Katso osallistujat

Äänestä suosikkiasi

Puhtausala ry