SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Finnclean PRO messut

Finnclean PRO messut

Ajankohta: 
27.03.2019 - 28.03.2019

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 27.-28.3.2019

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma Finnclean on tänä vuonna Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut. Messut pidetään tuttuun tapaan Tampereella, ja tällä kertaa Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa. Messujen lisäksi ohjelmassa on monipuoliset koulutuspäivät, joiden teemoja ovat digitalisaatio, työhyvinvointi, työturvallisuus ja ympäristö.

Messut ovat auki keskiviikkona klo 10-17 ja torstaina klo 10-16. Messuille on vapaa pääsy, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröidy messuille täältä.

Messujen ohjelmatiedot täydentyvät finnclean.fi -sivuille.

Finnclean PRO:n kanssa yhtä aikaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on myös Liikuntapaikkamessut (Sportec, Gymtec & Welltec, A-hallissa) sekä Hankintapäivät. Kaikki kävijät voivat vapaasti vierailla kaikilla messuilla. Keskiviikkona klo 17 alkaen on kutsuvierastilaisuus.

Messujen aikana liikennöi maksuton messubussi Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä.

Tervetuloa sankoin joukoin! Messuilla on runsaasti pysäköintitilaa myös busseille!

 

Yhteiskuljetukset messuille muilta paikkakunnilta

Tähän kootaan tiedot messubusseista eri puolilta maata - ilmoita jos tiedät! (minna.forstadius@puhtausala.fi)

  • Uudenmaan Puhtausala ry (UPU ry) järjestää bussikuljetuksen Finnclean PRO -tapahtumaan Helsingistä torstaina 28.3. Lähtö on Helsingistä Mikonkadun pysäkiltä klo 8.00 ja paluu Pirkkahallista klo 15. Reitti on Helsinki - Tampere – Helsinki. Hinta 20 € / henkilö laskutetaan laskutustietojen mukaan. Sitova ilmoittautuminen 22.3. mennessä tästä linkistä. Matka toteutuu, jos osallistujia on vähintään 30 henkilöä

 

Majoitus messujen aikana

Original Sokos Hotel Ilvekseen on varattu majoituskiintiö messujen ajaksi eli ti-ke ja ke-to välisille öille 26.-28.3.2019. Hinnat 1hh 130 € ja 2hh 150 € / yö. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, arvonlisävero sekä asiakassauna. Huonehinnat sisältävät kanta-asiakaskortin (S-card) palveluedut.

Varaa majoitus suoraan hotellin vastaanotosta puh. 020 1234 631 tai ilves.tampere@sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 tai sokos.hotels@sok.fi

Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen FinncleanPRO. Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet. Varaukset kiintiöstä tulee tehdä 27.2.2019 mennessä. Kiintiön umpeutumisen jälkeen tulleisiin varauksiin sovelletaan päivän hintaa. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on lämmin pysäköintihalli. Yhtäjaksoisen yhden vuorokauden (24 h) mittaisen pysäköinnin veloitus on 21 €, tuntiveloitus 2 €/tunti (hinnat sitoumuksetta). Pysäköintipaikkoja ei voi varata ennakkoon. Pysäköintimaksu suoritetaan pysäköintihallin maksuautomaattiin tai hotellin vastaanottoon.