SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Finnclean PRO messut

Finnclean PRO messut

Ajankohta: 
27.03.2019 - 28.03.2019

 

 

 

 

 

 

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus 27.-28.3.2019

Pohjoismaiden suurin puhtausalan tapahtuma Finnclean on tänä vuonna Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut. Messut pidetään tuttuun tapaan Tampereella, ja tällä kertaa Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallissa. Messujen lisäksi ohjelmassa on monipuoliset koulutuspäivät. Puheenvuorot siellä kattavat messujen teemat, jotka ovat digitalisaatio, työhyvinvointi, työturvallisuus ja ympäristö.

Messut ovat auki keskiviikkona klo 10-17 ja torstaina klo 10-16. Messuille on vapaa pääsy, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröidy messuille täältä.

Messujen ohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät finnclean.fi -sivuilta.

Finnclean PRO:n kanssa yhtä aikaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on myös Liikuntapaikkamessut (Sportec, Gymtec & Welltec, A-hallissa) sekä Hankintapäivät. Kaikki kävijät voivat vapaasti vierailla kaikilla messuilla. Keskiviikkona klo 17 alkaen on kutsuvierastilaisuus.

Messujen aikana liikennöi maksuton messubussi Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä.

Tervetuloa sankoin joukoin! Messuilla on runsaasti pysäköintitilaa myös busseille!

 

Messulehti

Puhtausala 2-2019 on messujen erikoisnumero. Voit lukea lehden tästä.

 

Yhteiskuljetukset messuille muilta paikkakunnilta

Tähän kootaan tiedot messubusseista eri puolilta maata - ilmoita jos tiedät! (minna.forstadius@puhtausala.fi)

  • Etelä-Savon Puhtausala ry järjestää matkan torstaina 28.3.2019 Tampereen messukeskukseen Finnclean PRO Koulutuspäiville.
    Lähtö Mikkelistä klo 5, jos ensimmäiseen koulutukseen osallistujia, muutoin klo 6. Tampereelta lähdemme kotimatkalle klo 15-15.30. Hinta 40,00 €/ henkilö. Matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20.
    Ilmoittautumiset perjantai 8.3 mennessä jossu.laiho@suomi24.fi tai 044 025 6500.

 

Majoitus messujen aikana

Original Sokos Hotel Ilvekseen on varattu majoituskiintiö messujen ajaksi eli ti-ke ja ke-to välisille öille 26.-28.3.2019. Hinnat 1hh 130 € ja 2hh 150 € / yö. Huonehintoihin sisältyy aamiainen, arvonlisävero sekä asiakassauna. Huonehinnat sisältävät kanta-asiakaskortin (S-card) palveluedut.

Varaa majoitus suoraan hotellin vastaanotosta puh. 020 1234 631 tai ilves.tampere@sokoshotels.fi tai Sokos Hotels Myyntipalvelusta puh. 020 1234 600 tai sokos.hotels@sok.fi

Erikoishinnan saa mainitsemalla varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen FinncleanPRO. Kahden hengen huonetta varattaessa tulee ilmoittaa molempien majoittujien nimet. Varaukset kiintiöstä tulee tehdä 6.3.2019 mennessä. Kiintiön umpeutumisen jälkeen tulleisiin varauksiin sovelletaan päivän hintaa. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

Original Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on lämmin pysäköintihalli. Yhtäjaksoisen yhden vuorokauden (24 h) mittaisen pysäköinnin veloitus on 21 €, tuntiveloitus 2 €/tunti (hinnat sitoumuksetta). Pysäköintipaikkoja ei voi varata ennakkoon. Pysäköintimaksu suoritetaan pysäköintihallin maksuautomaattiin tai hotellin vastaanottoon.