Esimies- ja asiantuntijapäivät

To-pe 28.-29.1.2021

Hilton Helsinki Strand

John Stenbergin ranta 4, Helsinki

Perinteiset puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivät täynnä inspiraatiota ja mielenkiintoisia näkökulmia esimies- ja asiantuntijatyön tueksi.

Ohjelma

Torstai 28.1.2021

8.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen

9.30 Tervetuloa
Per-Olof Ekström, Minna Kyllinen ja Minna Forstadius, SSTL Puhtausala ry

10.00 Digitaalinen murros puhtausalalla
Tomi Teikko, yrittäjä, futuristi ja digitaalisten ihmiskeskeisten palveluiden arkkitehti

Digitaalisuus, robotiikka ja keinoäly luovat työtä tukevia ratkaisuja kaikille toimialoille. Miten tulevaisuuden rakennukset sekä niiden ylläpito muuttuu, kun meillä on käytössä reaaliaikaista dataa esimerkiksi tilojen käytöstä sekä loppukäyttäjien kokemuksesta. Tomi esittelee puheenvuorossaan hänen vision lähivuosien digitrendeistä, joihin puhtaustoimilana pitää varautua. Miten data ja siihen pohjautuva tarvepohjainen palvelumalli muuttaa arjen käytäntöjä. Hän esittelee kokemuksia pilottiprojekteista, joissa siivousta tehdään datalla johtaen.

Klikkaa kuvaa ja katso video, jossa Tomi kertoo puheenvuorostaan:

 

 

Tomi Teikko aloitti koodaamisen 1985 ja perusti ensimmäisen startuppinsa vuonna 1990. Yrittämistä hän ei lopeta koskaan, vaikka on samalla tehnyt mm. merkittävän uran Tieto konsernissa johtaen satojen asiantuntijoiden globaalia organisaatiota. Tomin viimeisin innovaatio Empathic Building, joka on rakennetun ympäristön loppukäyttäjäpalvelu nk. talon käyttöliittymä, palvelee asiakkaita jo 18 eri maassa.

11.30 Lounas

12.30 Puheenvuoro

13.30 Puheenvuoro

14.30 Kahvi

15.00 Menestys ilman uhrauksia – Totta vai tarua?
Johanna Huhtamäki, Motivaatio- ja menestysvalmentaja, luennoitsija ja kouluttaja, DI, tutkija, yrittäjä

Jokainen voi menestyä. Ainakin, jos sattuu olemaan erityisen onnekas, poikkeuksellisen älykäs, omistaa paksun lompakon tai on valmis maksamaan menestyksen hinnaksi vapaa-aikansa, ihmissuhteensa ja terveytensä.

Entä jos menestys ei olisikaan kiinni tuurista, rahavaroista, superälystä tai valtavista uhrauksista? Entä, jos menestyksen olisi jokaisen ulottuvilla ja kaiken uhraamisen sijaan sen tavoittelu lisäisi hyvinvointia ja onnellisuutta, parantaisi ihmissuhteita ja auttaisi luottamaan enemmän itseemme? Entä, jos menestykseen johtaisikin oikotie?

Kiitollisuus ei pelkkä tottumuksesta lausuttu ”kiitos” tai kaunis ajatus. Se on todellinen voima, joka näkyy ja tuntuu niin kehossa kuin mielessäkin. Kiitollisuus on valtava voimavara, onnellisuuden edistäjä ja unelmien ja menestyksen siivittäjä. Voitko sinäkin kiittää itsesi parempiin suorituksiin ja menestykseen?

Johanna Huhtamäki on valmentaja, kouluttaja ja tutkija, koulutukseltaan diplomi-insinööri sekä tohtoriksi kouluttautuva jatko-opiskelija. Hän valmentaa ja kouluttaa Dream Star-yrityksensä kautta, ja on kirjoittanut Vappu Pimiän kanssa Valon antajat -kirjan (2019).

 

16.30 Päivän ohjelma päättyy

 

19.00 Iltajuhla
Ruokailu, ohjelmaa. Puhtausalan esimies 2021-22 julkistaminen!
 

 

 

Perjantai 29.1.2021

8.30 Aamiainen / kahvi

9.00 Puheenvuoro

10.00 Suunta eteenpäin uusilla työelämätaidoilla
Maarit Halmela, Ratkaisukeskeinen valmentaja, CEO

Työelämän murros vaikuttaa meihin kaikkiin. Joudumme opettelemaan uusia taitoja ja ajattelemaan työstä uudella tavalla. Kun maailma ympärillämme siirtyy yhä enemmän tekoälyn ja robotiikan aikaan, työelämätaidot korostuvat erilaisten arvojen puitteissa. Tehokkuus ja tuloksellisuus ovat edelleen avainasemassa yritysten menestystarinoissa, mutta vastapainoksi rinnalle ovat nousseet pehmeämmät arvot. Tunneälykkyys, arvostava vuorovaikutus, luovuus, ratkaisukeskeisyys, kriittinen ajattelu, itsetuntemus ja empatia ovat osa avainsanoista, kun puhutaan tulevaisuuden työelämätaidoista. Pinnalla on myös työpaikan tunneilmasto ja sen kehittämispotentiaali. Olemmehan inhimillisiä ja tuntevia olioita, joka on suuri etumme työelämässä.

Maaritin puheenvuorossa kuulemme, mitä näiden sanojen taakse oikein kätkeytyy. Luvassa on myös käytännön vinkkejä jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

Maarit Halmelalla on yli 20 vuoden kokemus konsultoivasta myynnistä ja asiakasyhtiöiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä eri toimialoilta. Hän hyödyntää valmennuksissaan kokemustaan myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta ja ymmärtää hyvin työelämän vaatimukset.

11.30 Lounas

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Tiedot täydentyvät. Muutokset mahdollisia.

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Osallistumismaksu (2pv) 580 €, jäsenhinta 530 €, sisältäen luennot, ruokailut ja torstain 28.1. iltatilaisuuden. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Osallistumismaksu vain torstai 380 € sisältäen luennot, lounaan ja kahvit. Pelkkä iltatilaisuus 90 €. Hintoihin lisätään alv. 24%.

Ilmoittautumislinkki avataan tähän.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Ilmoittaudu viimeistään 13.1.2021.

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot seminaarista lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

Majoitus:

Esimiespäivien osallistujille on saatavilla alennettu majoitushinta 27.-29.1.2021 Scandic Hakaniemeen (Siltasaarenkatu 14). Varaa huone tarpeesi mukaan 1-2 yöksi. Hinnat 142 € / 1hh / vrk ja 162 € / 2hh / vrk. Varauskoodi on BSST270121. Kiintiön huoneita pääsee varaamaan tästä.
Varaukset tulee tehdä viimeistään 13.1.2021 ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Alennushintaisia huoneita voi varata hotellin varaustilanteen mukaan.

Hilton Helsinki Strandissa on varattuna majoituskiintiö 27.-29.1.2021, ja siellä 1hh 159 € ja 2hh 179 €. Varauksen voi tehdä tästä linkistä.
Varauksia voi myös tehdä suoraan hotelliin sähköpostitse helsinkistrand@hilton.com tai puhelimitse +358 939351. Varausta tehdessä tulee antaa koodi G1SSTA. Kaikkiin yksittäisiin majoitusvarauksiin tarvitaan varaajan luottokortin tiedot varauksen takuuksi.

 

Saapuminen ja pysäköinti:

Hilton Helsinki Strand hotelli sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rautatieasemalta voi halutessaan reippailla kävellen, tai tulla metrolla, bussilla, raitiovaunulla tai taksilla Hakaniemeen. Lentoasemalta ajoaika on noin 30 minuuttia ilman pahoja ruuhkia.

Omalla autolla saapuville hotellilla on oma pysäköintihalli, maksu 24 €. Myös Hakaniemen muut pysäköintialueet ja -hallit ovat suhteellisen lähellä.

Tilaa uutiskirje