Esimies- ja asiantuntijapäivät 2022

To-pe 27.-28.1.2022

Hilton Helsinki Strand

John Stenbergin ranta 4, Helsinki

 

Perinteiset puhtausalan esimies- ja asiantuntijapäivät täynnä inspiraatiota ja mielenkiintoisia näkökulmia esimies- ja asiantuntijatyön tueksi. Ohjelma täydentyy kuluvan vuoden aikana ja ilmoittautuminen avataan syksyllä. Tapahtuma pidetään ensisijaisesti perinteiseen tapaan paikan päällä kokoontuen. Mahdollisesti tulee myös etäosallistumismahdollisuus joihinkin tai kaikkiin sisältöihin.

 

Ohjelma

Torstai 27.1.2022

8.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen

 

9.30 Tervetuloa
SSTL Puhtausala ry

 

10.00 Digitaalinen murros puhtausalalla
Tomi Teikko, yrittäjä, futuristi ja digitaalisten ihmiskeskeisten palveluiden arkkitehti

Digitaalisuus, robotiikka ja keinoäly luovat työtä tukevia ratkaisuja kaikille toimialoille. Miten tulevaisuuden rakennukset sekä niiden ylläpito muuttuvat, kun käytössä on reaaliaikaista dataa esimerkiksi tilojen käytöstä sekä loppukäyttäjien kokemuksesta. Tomi esittelee puheenvuorossaan visionsa lähivuosien digitrendeistä, joihin puhtausalan kannattaa varautua. Miten data ja siihen pohjautuva tarvepohjainen palvelumalli muuttaa arjen käytäntöjä. Kuulemme myös kokemuksia pilottiprojekteista, joissa siivousta tehdään datalla johtaen.

Klikkaa kuvaa ja katso video, jossa Tomi kertoo puheenvuorostaan:

 

 

Tomi Teikko aloitti koodaamisen 1985 ja perusti ensimmäisen startuppinsa vuonna 1990. Yrittämistä hän ei lopeta koskaan, vaikka on samalla tehnyt mm. merkittävän uran Tieto konsernissa johtaen satojen asiantuntijoiden globaalia organisaatiota. Tomin viimeisin innovaatio Empathic Building, joka on rakennetun ympäristön loppukäyttäjäpalvelu nk. talon käyttöliittymä, palvelee asiakkaita jo 18 eri maassa.
 

11.30 Lounas
 

12.30

 

13.30

 

14.30 Kahvi
 

15.00 Menestys ilman uhrauksia – Totta vai tarua?
Johanna Huhtamäki, Motivaatio- ja menestysvalmentaja, luennoitsija ja kouluttaja, DI, tutkija, yrittäjä

Jokainen voi menestyä. Ainakin, jos sattuu olemaan erityisen onnekas, poikkeuksellisen älykäs, omistaa paksun lompakon tai on valmis maksamaan menestyksen hinnaksi vapaa-aikansa, ihmissuhteensa ja terveytensä.

Entä jos menestys ei olisikaan kiinni tuurista, rahavaroista, superälystä tai valtavista uhrauksista? Entä, jos menestyksen olisi jokaisen ulottuvilla ja kaiken uhraamisen sijaan sen tavoittelu lisäisi hyvinvointia ja onnellisuutta, parantaisi ihmissuhteita ja auttaisi luottamaan enemmän itseemme? Entä, jos menestykseen johtaisikin oikotie?

Kiitollisuus ei pelkkä tottumuksesta lausuttu ”kiitos” tai kaunis ajatus. Se on todellinen voima, joka näkyy ja tuntuu niin kehossa kuin mielessäkin. Kiitollisuus on valtava voimavara, onnellisuuden edistäjä ja unelmien ja menestyksen siivittäjä. Voitko sinäkin kiittää itsesi parempiin suorituksiin ja menestykseen?

Johanna Huhtamäki on valmentaja, kouluttaja ja tutkija, koulutukseltaan diplomi-insinööri sekä tohtoriksi kouluttautuva jatko-opiskelija. Hän valmentaa ja kouluttaa Dream Star-yrityksensä kautta, ja on kirjoittanut Vappu Pimiän kanssa Valon antajat -kirjan (2019).

 

16.30 Päivän ohjelma päättyy

 

19.00 Iltajuhla

 

 

Perjantai 28.1.2022

8.30 Aamiainen / kahvi

9.00

10.00

11.30 Lounas

12.00 Tilaisuus päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

 

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Osallistuminen paikan päällä (2pv) 580 €, jäsenhinta 530 €, sisältäen luennot, tarjoilut ja torstain 28.1. iltajuhlan.

Osallistumismaksu vain torstai 380 €.

Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Hintoihin lisätään alv. 24%.

Illalliskortti erikseen ostettuna 90 € + alv.

 

 

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta.

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot seminaarista lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

 

HUOM! Majoitustiedot päivittyvät syksyllä 2021.

Majoitus:

Esimiespäivien osallistujille on saatavilla alennettu majoitushinta 27.-29.1.2021 Scandic Hakaniemeen (Siltasaarenkatu 14). Varaa huone tarpeesi mukaan 1-2 yöksi. Hinnat 142 € / 1hh / vrk ja 162 € / 2hh / vrk. Varauskoodi on BSST270121. Kiintiön huoneita pääsee varaamaan tästä.
Varaukset tulee tehdä viimeistään 13.1.2021 ja majoitusvarauksen voi perua klo 18.00. mennessä tulopäivänä. Alennushintaisia huoneita voi varata hotellin varaustilanteen mukaan.

Hilton Helsinki Strandissa on varattuna majoituskiintiö 27.-29.1.2021, ja siellä 1hh 159 € ja 2hh 179 €. Varauksen voi tehdä tästä linkistä.
Varauksia voi myös tehdä suoraan hotelliin sähköpostitse helsinkistrand@hilton.com tai puhelimitse +358 939351. Varausta tehdessä tulee antaa koodi G1SSTA. Kaikkiin yksittäisiin majoitusvarauksiin tarvitaan varaajan luottokortin tiedot varauksen takuuksi.

 

Saapuminen ja pysäköinti:

Hilton Helsinki Strand hotelli sijaitsee Hakaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Rautatieasemalta voi halutessaan reippailla kävellen, tai tulla metrolla, bussilla, raitiovaunulla tai taksilla Hakaniemeen. Lentoasemalta ajoaika on noin 30 minuuttia ilman pahoja ruuhkia.

Omalla autolla saapuville hotellilla on oma pysäköintihalli, maksu 24 €. Myös Hakaniemen muut pysäköintialueet ja -hallit ovat suhteellisen lähellä.

Tilaa uutiskirje