Liiton 50-vuotisjuhlapäivä

UUSI AJANKOHTA ON LAUANTAI 23.10.2021

Juhlapäivän ohjelma koostuu kolmesta osasta:

  • Liiton syyskokous (jäsenille)
  • Passion for Puhtaus -juhlaseminaari (kaikille puhtausalalla toimiville ja alasta kiinnostuneille)
  • SSTL Puhtausala ry:n 50-vuotisjuhlagaala (jäsenille ja kutsuvieraille)

 

Kaikki ilmoittautumiset on siirretään syksylle uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Katsotaan lähempänä osallistujatilanne, vielä ei siis tarvitse tietää pääseekö osallistumaan.

 

 

 

Liiton syyskokous

Klo 9.30 - 11.30 Helsinki Congress Paasitorni

Normaali kevätliittokokous. Ilmoittautuminen avataan lähempänä. Tervetuloa kaikki henkilöjäsenet ja yritysjäsenten edustajat!
 

Klo 11.30 - 12.30 lounas

Buffet-lounas on maksuton päivän tapahtumiin osallistuville, mutta vaatii ilmoittautumisen. Voit varata lounaan samalla kun ilmoittaudut juhlaseminaariin.

 

Passion for Puhtaus -juhlaseminaari

Klo 12.30 - 15.00 Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A
Siltasaari-sali, 1. kerros

Intohimoisia puheenvuoroja puhtausalasta! Seminaarissa kuulemme viittä puhujaa, joilla on erilaiset taustat, mutta kaikkia yhdistää rakkaus puhtausalaan. Saamme kuulla puhujien näkemyksiä, kokemuksia ja oivalluksia alaan liittyen. Ohjelman keskellä kahvitauko.

Seminaari on maksuton, tarkoitettu kaikille puhtausalalla toimiville ja se myös striimataan. Voit siis osallistua joko paikan päällä tai etänä.

Ilmoittaudu tästä!

Ohjelma:

12.30 Tervetulosanat

12.40 Puhtausalan imua vai himoa -  muisteloita vuosien varrelta
Erja Suikkanen
Laitospalvelupäällikkö, Saimaan Tukipalvelut Oy, SSTL Puhtausala ry:n puheenjohtaja 2008-2017
 
Erja on ollut aktiivinen puhtausalan kehittäjä niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Hän on luotsannut liittoa kokonaisen vuosikymmenen puheenjohtajana ja viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa puhtausalalla. Vuosiin mahtuu intohimoista toimintaa  alan puolesta, aina omasta tv-ohjelmasta Sillä Siisti lähtien. Puheenvuorossaan Erja muistelee menneisiin vuosiin mahtuneita mielenkiintoisia tapahtumia ja huippuhetkiä.

13.00 Kokemus; ihmiset, uteliaisuus, kehittyminen, halu onnistua!
Kosti Talala
Varatoimitusjohtaja, N-Clean Oy

Kosti on loikannut puhtausalalle ns. pöydän toiselta puolelta ja on saanut sen myötä laajan näkemyksen palveluliikkeiden toimintaan myös asiakkaan näkökulmasta. Nyt hän on kotiutunut puhtausalalle ja kertoo innostavasta polustaan ja oivalluksistaan palveluliikkeen toiminnan kehittämisessä.

13.20 Tutkimus ja tunne - teemani puhtausalan johtamisessa
Marja Hautanen
Kouluttaja ja asiantuntija 41 vuoden kokemuksella

Tuore vapaaherratar Marja on toiminut koko pitkän työuransa puhtausalalla, useissa eri organisaatioissa. Jo nuorena naisena hän sai johtaakseen 700 työntekijän joukon. Työuransa aikana Marjalle on siunaantunut myös laaja joukko ”opetuslapsia”, jotka hän on perusteellisesti perehdyttänyt intohimoisiksi puhtausalan toimijoiksi. Puheenvuorossaan Marja jakaa parhaat johtamiseen liittyvät oivalluksensa.

13.40 Tauko

14.00 Siivousala nosteessa!
Saana Tyni
Toimitusjohtaja, siistijä, Koti Puhtaaksi Oy, Puhtausalan esimies 2019-2020


Saana on viime vuosina noussut valtakunnan mediassa puhtausalan kasvoiksi ja tuonut oman persoonansa ja kasvuyrityksensä kautta alaa esille tuoreella tavalla. Hänellä on ollut vahva tavoite nostaa alan imagoa ja luoda perinteiselle alalle loistava työpaikka, ja on tässä myös palkitusti onnistunut. Saana edusti paitsi yritystään, myös koko puhtausalaa Linnan juhlissa viime joulukuussa. Alalle tarvitaan runsaasti uusia, mielellään intohimoisiakin tekijöitä ja puheenvuorossaan Saana kertoo kokemuksiaan ja vinkkejään puhtausalan houkuttelevuuden lisäämiseksi.

14.20 Intohimona puhtausalan kehittäminen kotona ja maailmalla
Harri Piiparinen
Toimitusjohtaja, OrboTech Oy, Siivoussektori Oy:n hallituksen puheenjohtaja


Harri on toiminut koko työuransa ajan puhtausalan erilaisissa tehtävissä ja intohimoisesti seurannut ja osallistunut alan kehittämiseen paitsi Suomessa, myös kansainvälisesti asuessaan ja työskennellessään eri puolilla maailmaa. Harri on toiminut myös SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtajana vuosina 2014-2017 ja sen jälkeen Siivoussektori Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Puheenvuorossaan hän peilaa alan kehitystä erityisesti viimeisten 20 vuoden aikana – mitä trendejä on nähtävillä, miten ala on muuttunut.

14.40 Yhteenveto
15.00 Seminaari päättyy

Muutokset mahdollisia. Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä, tilaisuus on maksuton. Ilmoittaudu lähiosallistumiseen viimeistään 24.9. ja etäosallistumiseen viimeistään 21.10.

Ilmoittaudu tästä!

 

Juhlagaala - SSTL Puhtausala ry 50 vuotta

Klo 19.00 Helsinki Congress Paasitorni (ovet avataan klo 18.30)
Paasivuorenkatu 5 A, Juhlasali

Tervetuloa juhlistamaan SSTL Puhtausala ry:n (reilun) puolen vuosisadan mittaista taivalta lauantaina 23.10.2021 klo 19 alkaen Helsinki Congress Paasitorniin! Viisikymppistä juhlitaan asiaankuuluvin menoin, iloisesti ja monipuolisesti. Juhlassa julkistetaan 50-vuotishistoriikki ja katsastetaan sen myötä liiton historiaan. Lisäksi ohjelmaan kuuluu jännitystä, musiikkia ja tanssia.

Juhlagaala on tarkoitettu ensisijaisesti SSTL Puhtausala ry:n jäsenille, joita ovat paikallisyhdistysten jäsenet, SSTL Puhtausala ry:n suorat jäsenet sekä yritysjäsenten henkilöstö. Illalliskortin hinta jäsenille on 50 euroa ja se maksetaan etukäteen. Maksutiedot ilmoitetaan lähempänä tilaisuutta. Jos tarvitset laskun esim. yhdistykselle tai yritykselle, kerro siitä ilmoittautumislomakeen lisätietokentässä, tai laita sähköpostia Zuzanalle osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi. Kerro laskutusosoite ja kenen illalliskortti/-kortit laskulle laitetaan.

Juhlan pukeutuminen: Tumma puku

Varaa paikkasi tästä!

Varaa paikkasi viimeistään 23.9.2021. Mahdollisista avec-illalliskorteista tiedotetaan lähempänä.

Tiedot majoituskiintiöistä löydät alempaa tältä sivulta. Majoitus kannattaa varata ajoissa.

 

Muutokset päivän tiedoissa mahdollisia.

Majoitus

HUOM! Juhlapäivä on siirretty syksyyn 2021, uusi ajankohta on lauantai 23.10.2021. Hinnat säilyvät samoina, varaustunnus on päivitetty.
 

Viisikymppistä juhliville on varattu majoituskiintiö kahdesta hotellista kahdelle yölle eli 22.-24.10.2021. Varaa sinulle sopiva majoitus joko yhdeksi tai kahdeksi yöksi.

Scandic Paasi, Paasivuorenkatu 5 B, puh. 09 231 1700, paasi@scandichotels.com
Hinta: Standard-huone 115 € yhden hengen huone / vuorokausi, 135 € kahden hengen huone / vuorokausi

Scandic Hakaniemi, Siltakaarenkatu 14, puh. 09 68999034, hakaniemi@scandichotels.com
Hinta: Standard-huone 104 € yhden hengen huone / vuorokausi, 124 € kahden hengen huone / vuorokausi

Molemmissa hotelleissa hintaan sisältyy runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen sekä maksuton Wi-Fi.

Varaaminen:
Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSST221021 Scandicin verkkosivuilta, tai puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta yllä olevia yhteystietoja käyttämällä.
Huoneet ovat varattavissa 8.10.2021 asti tai hotellin varaustilanteen mukaan. Varaa siis ajoissa! Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa.

 

Yhteistyössä:

Vileda Professional kehittää ja valmistaa johtavia siivousratkaisuja ammattikäyttöön useille aloille, kuten terveydenhuolto, valvotut ympäristöt, yleiset rakennukset sekä hotelli- ja ravintola-ala. Valikoimamme kattaa siivousvälineet lattioille sekä taso- & pystypinnoille, siivousvaunut, jätehuoltotuotteet ja mattojärjestelmät. Viledan sivut
Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin. Tavoitteenamme on ja on aina ollut olla puhtaus- ja hygienia-alan innovatiivinen edelläkävijä. Diversey tarjoaa puhtaanapidon ja hygienian  kokonaisratkaisuja, joiden menetelmät perustuvat kemikaaleihin, siivouskoneisiin ja siivousvälineisiin sekä kestävään kehitykseen. Diverseyn sivut
Metsä Tissuen Katrin-brändi tuo puhtautta, parempaa hygieniaa, mukavuutta ja toimivuutta julkisiin tiloihin. Katrin-hygieniaratkaisu kattaa pehmopaperit lautasliinoista käsipyyhkeisiin sekä wc- papereista teollisuuspyyhkeisiin, saippuat, käsihuuhteet sekä näihin kuuluvat annostelijaratkaisut. Pyyhintäliinat, vanut ja muut palvelutuotteet viimeistelevät hygieenisen ja laadukkaan kokonaisuuden. Katrin-sivut
VeliMark Oy on eurooppalaiseen OptiGroup-konserniin kuuluva käyttötarviketukkuliike ja Suomen johtava siivousaineiden, hygieniatuotteiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet ja –tarvikkeet, siivouskoneet, pehmopaperit, jätehuoltotuotteet, catering-tuotteet, henkilöhygieniatuotteet ja henkilösuojaimet. VeliMarkin sivut

Hako on Suomen johtava siivouskoneiden toimittaja. Saksalainen laatu yhdistettynä innovatiivisuuteen varmistaa puhtaat lattiat ergonomisesti käyttökohteesta riippumatta. Hako Huoleton vuokrakonepalvelun myötä laadukkaat Hako -siivouskoneet ovat kaikkien saatavilla edulisesti ja joustavin ehdoin. Hakon sivut

 

Ecolab tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja palvelua paikan päällä edistääkseen elintarvikkeiden turvallisuutta, säilyttääkseen puhtaan ympäristön, optimoidakseen veden ja energian käyttöä sekä parantaakseen toiminnan tehokkuutta asiakkailleen elintarvikkeiden, terveydenhuollon, energian, hotellien ja teollisuuden markkinoilla yli 170 maassa ympäri maailmaa. Ecolabin sivut

 

OrboTech Finland Oy on Suomen johtava kemikaalittomien ylläpitosiivousprosessien toimittaja. Tuotekonseptiemme myötä asiakkaamme tuottavat puhtaat pinnat tehokkaasti, yksinkertaisesti ja ekologisesti. Tuomme maahan ja markkinoimme Tersano SAO™- otsoni vettä, Ultra H2O ultra puhdasta vettä, Motorscrubber ja Orbot- koneita sekä toimimme Suomen myynnistä vastaavana partnerina Rekola Reflex- pyyhintäjärjestelmälle. OrboTechin sivut

 

Tilaa uutiskirje