Kevään 2021 yritysjäsentilaisuus

15.4.2021 klo 14.00 - 16.00

Etäyhteydellä


SSTL Puhtausala ry:n kevään 2021 yritysjäsentilaisuus pidetään etäyhteydellä. Iltapäivään kuuluu ajankohtaisia asioita, luento sekä keskustelua ja kuulumisten vaihtoa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan puhtausalan kollegoiden kanssa!

 

Aikataulu:

13.45 Yhteys avataan

14.00 Tervetuloa ja ajankohtaisia asioita
Per-Olof Ekström, Minna Forstadius

14.30 Brändilaajennusten vaikutus henkilön mielikuvaan yrityksestä
Kari Haahtela, Sales Manager Finland, Envera Oy

Yrityksen päätöksellä laajentaa liiketoimintaansa uudelle asiakassegmentille tai businessalueelle voi olla vaikutuksia asiakkaan (ostavan henkilön) mielikuviin yrityksestä. Mielikuvat taas vaikuttavat ostopäätökseen. Tutkimusten mukaan henkilöt muodostavat mielikuvansa subjektiivisesti ja yrityksen vaikutusmahdollisuudet niihin voivat olla rajalliset. Kuulemme tiiviin luennon aikana tuoreita näkökulmia aiheeseen.

Kari Haahtelalla on yli 10 vuoden kokemus SOL Palvelut Oy:ssä eri tehtävistä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Hankenista. Opiskelun yhteydessä Karin gradu käsitteli mielikuvien muodostumista ja brändilaajennusten vaikutusta henkilön mielikuvaan yrityksestä.
 

15.00 Uuden palvelukonseptin esittely
Sari Mattila

15.30 Vapaata keskustelua

16.00 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu SSTL Puhtausala ry:n yritysjäsenten edustajille. Ilmoittaudu viimeistään 13.4.2021. Saat osallistumislinkin tapahtumaa edeltävänä päivänä sähköpostiisi.

Ilmoittaudu tästä.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa uutiskirje