miniClean Jyväskylä

8.9.2020 klo 9.00 - 15.00 Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12

miniClean-kiertueen aloittaa Jyväskylän tapahtuma. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän aikana pääset tutustumaan näyttelyyn, jossa alan ykköstoimijat esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Kysy asiantuntijoilta ja saa hyviä vinkkejä työhösi! Näyttelytilassa sijaitsevan lavan ohjelmassa on tietoiskuja, joissa pääset tarkemmin kuulemaan alan uusista ja innovatiivisista tuotteista ja menetelmistä.

Tapahtumapäivänä järjestetään myös edullinen Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen -lyhytkoulutus. Koulutukseen ilmoittaudutaan ennakkoon.

Näyttelyopas julkaistaan tässä myöhemmin.

 

 

miniCleanit ovat puhtausalan alueellisia näyttely- ja koulutustapahtumia. Vuonna 2020 niitä järjestetään kolme:  Jyväskylässä (8.9.), Lahdessa (10.9.) ja Turussa (15.9.).

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja ajankohtaisista aiheista ja uutuuksista näyttelytilassa sijaitsevalla tietoiskulavalla, kellonajat täydentyvät:

Tehoa ja terveyttä - puhtautta 2020
Terveydellinen ja taloudellinen näkökulma siivousmenetelmien valinnoissa.
Petri Porkola ja Sirkku Heikola, Kristall Pro Clean Oy

Z-vesi - emäksinen vesi jokapäiväiseen siivoukseen
Z-vesi - Seuraavan sukupolven tekniikka päivittäiseen siivoukseen. Emäksinen vesi, jolla on minimaalisen vähän negatiivisia vaikutuksia terveyteen, ympäristöön ja ilmastoon.
Jussi Kurikkala, Puhdistus Tekniikka TJ Oy

Vileda Professional ja ympäristöystävälliset siivousvälineet
Mikä on Freudenberg, ja miten se liittyy Vileda Professionaliin? Esityksen aikana tulet näkemään ja kuulemaan, miten tämän monialaisen jättiläisen selkärangasta löytyvä vastuullisuus näkyy sen eri organisaatioiden päivittäisessä tekemisessä. Tulet kuulemaan ekoteoista, joiden ympäristövaikutus on suuressakin mittakaavassa suorastaan valtava.
Petteri Enne, Kenttämyyntipäällikkö, Vileda Professional

Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden mukainen yksinkertainen, tehokas ja ekologinen kemikaalivapaa siivousprosessi
Harri Piiparinen, OrboTech Finland Oy

Enemmän työhyvinvointia, vähemmän rasitusvammoja
Systeema Oy esittelee messuilla kotimaisen Tritanium Finlandin työhyvinvointiin kehittämät kompressiotuotteet, joiden avulla tehostetaan raajojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähennetään turvotuksia ja ennaltaehkäistään väsymistä sekä erilaisia kiputiloja.  Kompressio-ominaisuuksien ansiosta tuotteet parantavat ja ennaltaehkäisevät tehokkaasti rasitusvammoja, lihaskramppeja sekä mm. suonikohjuja ja levottomia jalkoja. Säästä yrityksen työterveyskuluissa, vähennä sairaspoissaoloja ja nopeuta sairaslomilta töihin palaamista Tritaniumin kompressiotuotteilla!
Matti Turunen ja Vesa Toljander, Systeema Oy

 

12.30 - 14.00 Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen -koulutus
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry
Katso tarkemmat tiedot ohjelman alta.
 

15.00 Näyttely päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

 

Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen

Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

Epidemiat ja jopa pandemiat eri muodoissaan toistuvat yhä uudelleen. Siivouksella kuitenkin voidaan merkittävästi ehkäistä niiden leviämistä ja edistää tilojen turvallisuutta. Koulutuksessa selvitetään, miten tuottaa puhtautta turvallisesti ja vastuullisesti vaarantamatta omaa tai asiakkaiden terveyttä, olipa kyse sitten mistä epidemiasta hyvänsä. Käydään läpi tärkeimmät epidemia-aikana huomiotavat puhtauden tuottamisen ydinasiat. Lisäksi katsaus koronakevääseen - mitä opimme ja muuttuuko puhtauden tuottaminen?

Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen -koulutuksen kesto on 1,5h ja hinta 50 euroa + alv. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen eli 1.9.2020 mennessä.

Ilmoittaudu tästä!

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle? Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat edustavat kattavasti puhtausalaa Suomessa. Tervetuloa tutustumaan niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin toimijoiden tarjontaan ja uutuuksiin!

Jyväskylän näytteilleasettajat päivitetään tähän.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Jyväskylä on neljän valtatien risteyksessä, ja joka suunnasta löytyy opasteet Paviljonkiin. Rantaväylältä (E 63) ajetaan Satamakadun kautta Paviljonki 1 -opasteiden mukaan.

Paviljongin pysäköintitalot ovat P-Paviljonki 1 (Satamakatu 3) ja P-Paviljonki 2 (Uno Savolan katu 6). Pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy ja kaikki P-alueet ovat maksullisia.

Kaikissa pysäköintitaloissa on invapaikkoja, jotka ovat myös maksullisia. Lisäksi Uno Savolan kadulla P-Paviljonki 2 talon seinustalla on muutama invapysäköintipaikka.

Katso tarkemmat tiedot Paviljongin sivuilta.

 

Kahvio ja lounas

 

 

 

Majoitus

Ajalle 7.-8.9.2020 on varattu majoituskiintiö Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Hinnat ovat 120€ / 1hh solo-huone ja 130€ / 2hh solo-huone. Varaukset www.sokoshotels.fi -sivujen kautta, Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail paviljonki.jyvaskyla@sokoshotels.fi. Varauskoodi BMINICLEAN. Viimeinen varauspäivä on 14.8.2020.

Oletko tulossa näytteilleasettajaksi miniCleaniin? Lue lisää täältä

Tilaa uutiskirje