miniClean Turku

15.9.2020 klo 9.00 - 15.00 Turun Messukeskus
Messukentänkatu 9–13

 

HUOMIO! Poikkeusajan vuoksi Turun miniClean-tapahtuma on siirretty. Uusi ajankohta on tiistaina 15.9.2020.

 

Koronamuutosten vuoksi keväältä siirretty miniClean-tapahtuma pidetään Turun messukeskuksessa. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän aikana pääset tutustumaan näyttelyyn, jossa alan ykköstoimijat esittelevät tuotteitaan ja palveluitaan. Kysy asiantuntijoilta ja saa hyviä vinkkejä työhösi! Näyttelytilassa sijaitsevan lavan ohjelmassa on tietoiskuja, joissa pääset tarkemmin kuulemaan alan uusista ja innovatiivisista tuotteista ja menetelmistä.

Tapahtumapäivänä järjestetään myös edullinen Täsmäaseet epidemiasiivoukseen -lyhytkoulutus. Koulutukseen ilmoittaudutaan ennakkoon.

Turun miniCleanin näyttelyopas (vanha versio - uusi tulossa myöhemmin)

 

miniCleanit ovat puhtausalan alueellisia näyttely- ja koulutustapahtumia. Vuonna 2020 niitä järjestetään kolme:  Jyväskylässä (8.9.), Lahdessa (10.9.) ja Turussa (15.9.).

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja ajankohtaisista aiheista ja uutuuksista näyttelytilassa sijaitsevalla tietoiskulavalla:

10.00 Avidbots – todistetusti toimiva siivousrobotti nyt Suomessa
Juha Jaakola, Rotator Oy

10.20 Tehoa ja terveyttä - puhtautta 2020
Terveydellinen ja taloudellinen näkökulma siivousmenetelmien valinnoissa.
Petri Porkola ja Sirkku Heikola, Kristall Pro Clean Oy

10.40 Z-vesi - emäksinen vesi jokapäiväiseen siivoukseen
Z-vesi - Seuraavan sukupolven tekniikka päivittäiseen siivoukseen. Emäksinen vesi, jolla on minimaalisen vähän negatiivisia vaikutuksia terveyteen, ympäristöön ja ilmastoon.
Jussi Kurikkala, Puhdistus Tekniikka TJ Oy

11.00 Vileda Professional ja ympäristöystävälliset siivousvälineet
Mikä on Freudenberg, ja miten se liittyy Vileda Professionaliin? Esityksen aikana tulet näkemään ja kuulemaan, miten tämän monialaisen jättiläisen selkärangasta löytyvä vastuullisuus näkyy sen eri organisaatioiden päivittäisessä tekemisessä. Tulet kuulemaan ekoteoista, joiden ympäristövaikutus on suuressakin mittakaavassa suorastaan valtava.
Petteri Enne, Kenttämyyntipäällikkö, Vileda Professional

11.20 Kestävän kehityksen ja vastuullisuuden mukainen yksinkertainen, tehokas ja ekologinen kemikaalivapaa siivousprosessi
Harri Piiparinen, OrboTech Finland Oy

 

12.30 Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen -koulutus, kesto 1,5h
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry
Kokoustila 6, katso tarkemmat tiedot ohjelman alta
 

15.00 Näyttely päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

 

Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen

Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

Epidemiat ja jopa pandemiat eri muodoissaan toistuvat yhä uudelleen. Siivouksella kuitenkin voidaan merkittävästi ehkäistä niiden leviämistä ja edistää tilojen turvallisuutta. Koulutuksessa selvitetään, miten tuottaa puhtautta turvallisesti ja vastuullisesti vaarantamatta omaa tai asiakkaiden terveyttä, olipa kyse sitten mistä epidemiasta hyvänsä. Käydään läpi tärkeimmät epidemia-aikana huomiotavat puhtauden tuottamisen ydinasiat. Lisäksi katsaus koronakevääseen - mitä opimme ja muuttuuko puhtauden tuottaminen?

Täsmäaseet epidemia-ajan siivoukseen -koulutuksen kesto on 1,5h ja hinta 50 euroa + alv. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen eli 8.9.2020.

Ilmoittaudu tästä!

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle? Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajat edustavat kattavasti puhtausalaa Suomessa. Tervetuloa tutustumaan niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin toimijoiden tarjontaan ja uutuuksiin!

Turussa tapaat nämä mielenkiintoiset toimijat:

Muutokset erittäin mahdollisia.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Turun Messukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Artukaisten kaupunginosassa, noin 5 kilometrin päässä Turun ydinkeskustasta, rautatieasemalta ja satamasta. Turun lentoasemalle on noin 15 minuutin matka.

Messukeskuksen katuosoite on Messukentänkatu 9–13, mutta paikalle pääsee myös Kirjaltajankadun puolelta, mikä kannattaa laittaa navigaattoriin osoitteeksi. Aivan Turun Messukeskuksen naapurissa sijaitsee Gatorade Center (Turkuhalli).

Omalla autolla saapuville Messukeskuksen edessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Messukeskukseen liikennöivät linja-autot 32, 99 ja 100. Katso tarkemmat tiedot Fölin sivuilta.

 

Kahvio ja lounas

Näyttelypäivänä palvelee ravintola Festo, jossa lounasta on tarjolla klo 11-14 ja kahvio avoinna koko päivän.

 

Majoitus

Turussa majoituskiintiö on kahdessa hotellissa ja kiintiö koskee miniClean-tapahtumaa edeltävää yötä eli 14.-15.9.2020.

Kylpylähotelli Holiday Club Caribia: Huonehinnat Standard-luokan huoneissa 98 €/ 1hh/ vrk ja 128 €/ 2hh/ vrk. Huonehinta sisältää hotelliaamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Majoitusvaraukset voi tehdä joko osastonvarauslomakkeella tai sitten suoraan hotellista hotelsales.caribia@holidayclub.fi tai puh. 0300 870920. Kiintiön tunnus on Miniclean. Kiintiö on voimassa xx.2020 asti.

Caribian pihalla on runsaasti pysäköintitilaa. Pysäköinnin veloitus on 1 €/tunti tai 12 €/vrk. Hinnat ovat vuoden 2019 Autoparkki Norden Oy:n hinnoittelemia tällä hetkellä voimassa olevia parkkimaksuja.

Original Sokos Hotel Wiklund (Eerikinkatu 11, Turku): Huonehinnat Standard-huoneissa 95 € / 1hh / vrk ja 115 € / 2hh / vrk. Huonehinta sisältää hotelliaamiaisen. Huonevaraukset tehdään myyntipalvelusta sokos.hotels@sok.fi tai puh. 020 1234600 ma-pe klo 8.00 - 20.00. Käytä varaustunnusta "miniClean".

Veloitukseton peruutusaika päättyy yksittäisissä huonevarauksissa tulopäivänä klo 18.00. Saapuminen hotellille on klo 18.00 mennessä. Myöhäisen saapumisen voi taata luottokortin tiedoilla tai yritystakauksella.

Pysäköinti on mahdollista varata kahdesta eri vaihtoehdosta, P-Louhi tai Q-Park Wiklund, lue tarkemmat ohjeet.

Oletko tulossa näytteilleasettajaksi miniCleaniin? Lue lisää täältä

Tilaa uutiskirje