Nostetta syksyyn!

Inspiraatiopäivä puhtausalan esimiehille ja asiantuntijoille

Seminaari 16.9.2021 etäyhteydellä

 

HUOM! Uusien rajoitusten tultua taas voimaan muutamme suunnitelmaa siten, että Nostetta syksyyn! -inspiraatiopäivä pidetään ainoastaan etätoteutuksena. Päivän aikatauluun on tehty muutoksia, joilla etätoteutus on sujuvampi, samalla hintaa on laskettu reilusti.

Tilaisuus toteutuu ja tarkempi info osallistujille lähetetään alkuviikolla ennen tapahtumaa.

Tervetuloa!

 

Koska vuoden 2021 Esimies- ja asiantuntijapäivät jouduttiin perumaan, Nostetta syksyyn! -inspiraatiopäivä tuo paikkausta tähän aukkoon. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ohjelma

 

9.30 Linjat avataan

9.45 Tervetuloa
SSTL Puhtausala ry

10.00 Kasvutarina, kaikki järjestyy!
Terhi Kotkansalo, yrittäjä, toimitusjohtaja, Siskon Siivous Oy

Tarina yrittämisestä ja arjesta puhtauspalvelualalla, koronan vaikutuksesta, työvoimapulasta, kasvun hallinnasta ja asenteesta, joka ratkaisee loppupelissä kaiken.

Terhi Kotkansalo on toiminut puhtausalalla yrittäjänä ja esimiehenä yli kaksikymmentä vuotta, perustanut aikoinaan puhtauspalveluritys Servisolen, Toimivan Kodin kotipalvelut ja on nyt mukana Siskon Siivouksen kasvutarinassa. Siskon Siivous on yli 25 vuotta vanha yritys, joka on viimeisen neljän vuoden aikana kolminkertaistanut liikevaihtonsa ja kasvanut valtakunnalliseksi puhtauden erikoisjoukoksi.

Pieni tauko

11.00 Ihmisoikeusriskit palveluhankinnoissa - siivouspalveluiden vastuullinen hankinta

Aino Aho, siivouspalvelupäällikkö, HOK-Elanto

Yrityksillä on velvollisuus tunnistaa oman toimintansa suorat ja epäsuorat ihmisoikeusvaikutukset sekä niiden kohteet. Miten esimiehet voivat ennaltaehkäistä tunnistettuja riskejä siivousalalla, korjata mahdollisesti tapahtuneita ihmisoikeusloukkauksia ja minimoida jatkovaikutukset? Entä miten esimiehet voivat viestiä avoimesti riskeistä ja toimenpiteistä, joilla ehkäistään työvoiman hyväksikäyttöä? Puheenvuorossa saat työkaluja ja hyviä käytäntöjä työperäisen hyväksikäytön ehkäisemiseksi.

Aino Aholla on yli 20v. ura puhtausalan ja henkilöstön johtamistehtävissä. Työntekijöiden oikeudet ja tasavertainen asema sekä esimiestyön laatu ovat aina kiinnostaneet häntä ja olleet lähellä sydäntä. Näihin teemoihin hän on paneutunut paitsi työtehtävissään, myös opinnoissaan. Aino on myös Siivoussektori Oy:n hallituksen jäsen.

12.00 Lounastauko

12.30 Suunta eteenpäin uusilla työelämätaidoilla
Maarit Halmela, Ratkaisukeskeinen valmentaja, CEO

Työelämän murros vaikuttaa meihin kaikkiin. Joudumme opettelemaan uusia taitoja ja ajattelemaan työstä uudella tavalla. Kun maailma ympärillämme siirtyy yhä enemmän tekoälyn ja robotiikan aikaan, työelämätaidot korostuvat erilaisten arvojen puitteissa. Tehokkuus ja tuloksellisuus ovat edelleen avainasemassa yritysten menestystarinoissa, mutta vastapainoksi rinnalle ovat nousseet pehmeämmät arvot. Tunneälykkyys, arvostava vuorovaikutus, luovuus, ratkaisukeskeisyys, kriittinen ajattelu, itsetuntemus ja empatia ovat osa avainsanoista, kun puhutaan tulevaisuuden työelämätaidoista. Pinnalla on myös työpaikan tunneilmasto ja sen kehittämispotentiaali. Olemmehan inhimillisiä ja tuntevia olioita, joka on suuri etumme työelämässä.

Maaritin puheenvuorossa kuulemme, mitä näiden sanojen taakse oikein kätkeytyy. Luvassa on myös käytännön vinkkejä jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

Klikkaa kuvaa ja katso video, jossa Maarit kertoo puheenvuorostaan:

 

 


Maarit Halmelalla on yli 20 vuoden kokemus konsultoivasta myynnistä ja asiakasyhtiöiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä eri toimialoilta. Hän hyödyntää valmennuksissaan kokemustaan myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta ja ymmärtää hyvin työelämän vaatimukset.

 

14.00 Päivän ohjelma päättyy

Muutokset mahdollisia.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumisaikaa jatkettu: Ilmoittaudu viimeistään 13.9.2021!

Osallistumismaksu:

HUOM! Uudet reilusti edullisemmat hinnat!

Osallistuminen etänä 120 €, jäsenhinta -15% (102 €). Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Hintoihin lisätään alv. 24%.

 

Jos ilmoittautuminen perutaan alle viikkoa (7pv) ennen, perimme 50% osallistumismaksusta. Osallistumisoikeuden voi tarvittaessa siirtää organisaatiossa toiselle henkilölle.

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot seminaarista lähetetään alkuviikolla ennen tapahtumaa.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

 

Juhlavuoden yhteistyökumppanit:

Tilaa uutiskirje