Nostetta syksyyn!

Inspiraatiopäivä puhtausalan esimiehille ja asiantuntijoille

Seminaari 16.9.2021

Illallinen 15.9.2021

Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

 

Koska vuoden 2021 Esimies- ja asiantuntijapäivät jouduttiin perumaan, Nostetta syksyyn! -inspiraatiopäivä tuo paikkausta tähän aukkoon. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan. Jos osallistut paikan päällä, olet lämpimästi tervetullut myös seminaaria edeltävän illan verkostoitumisillalliselle. Voit osallistua myös etänä, seminaarin koko ohjelma striimataan.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Ohjelma

Torstai 16.9.2021

8.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen

9.30 Tervetuloa
SSTL Puhtausala ry

9.45 Kasvutarina, kaikki järjestyy!
Terhi Kotkansalo, yrittäjä, toimitusjohtaja, Siskon Siivous Oy

Tarina yrittämisestä ja arjesta puhtauspalvelualalla, koronan vaikutuksesta, työvoimapulasta, kasvun hallinnasta ja asenteesta, joka ratkaisee loppupelissä kaiken.

Terhi Kotkansalo on toiminut puhtausalalla yrittäjänä ja esimiehenä yli kaksikymmentä vuotta, perustanut aikoinaan puhtauspalveluritys Servisolen, Toimivan Kodin kotipalvelut ja on nyt mukana Siskon Siivouksen kasvutarinassa. Siskon Siivous on yli 25 vuotta vanha yritys, joka on viimeisen neljän vuoden aikana kolminkertaistanut liikevaihtonsa ja kasvanut valtakunnalliseksi puhtauden erikoisjoukoksi.

10.45 Tauko

11.00 Kokemuksia ja näkemyksiä puhtausalalta
Anne-Maarit Alho-Leino, Marketing manager, Diversey

35-vuotiseen uraan puhtausalalla mahtuu monenlaista. Puheenvuorossaan Ama kertoo omaan työuraansa peilaten näkemyksiään puhtausalasta paikallisen ja kansainvälisen valmistajan näkökulmasta, vastuullisuudesta alalla sekä puhtausalan tulevaisuudesta.

 

12.00 Lounas
 

13.00 Ihmisoikeusriskit palveluhankinnoissa - siivouspalveluiden vastuullinen hankinta
Aino Aho, siivouspalvelupäällikkö, HOK-Elanto

Yrityksillä on velvollisuus tunnistaa oman toimintansa suorat ja epäsuorat ihmisoikeusvaikutukset sekä niiden kohteet. Miten esimiehet voivat ennaltaehkäistä tunnistettuja riskejä siivousalalla, korjata mahdollisesti tapahtuneita ihmisoikeusloukkauksia ja minimoida jatkovaikutukset? Entä miten esimiehet voivat viestiä avoimesti riskeistä ja toimenpiteistä, joilla ehkäistään työvoiman hyväksikäyttöä? Puheenvuorossa saat työkaluja ja hyviä käytäntöjä työperäisen hyväksikäytön ehkäisemiseksi.

Aino Aholla on yli 20v. ura puhtausalan ja henkilöstön johtamistehtävissä. Työntekijöiden oikeudet ja tasavertainen asema sekä esimiestyön laatu ovat aina kiinnostaneet häntä ja olleet lähellä sydäntä. Näihin teemoihin hän on paneutunut paitsi työtehtävissään, myös opinnoissaan. Aino on myös Siivoussektori Oy:n hallituksen jäsen.

14.00 Kahvi

14.30 Suunta eteenpäin uusilla työelämätaidoilla
Maarit Halmela, Ratkaisukeskeinen valmentaja, CEO

Työelämän murros vaikuttaa meihin kaikkiin. Joudumme opettelemaan uusia taitoja ja ajattelemaan työstä uudella tavalla. Kun maailma ympärillämme siirtyy yhä enemmän tekoälyn ja robotiikan aikaan, työelämätaidot korostuvat erilaisten arvojen puitteissa. Tehokkuus ja tuloksellisuus ovat edelleen avainasemassa yritysten menestystarinoissa, mutta vastapainoksi rinnalle ovat nousseet pehmeämmät arvot. Tunneälykkyys, arvostava vuorovaikutus, luovuus, ratkaisukeskeisyys, kriittinen ajattelu, itsetuntemus ja empatia ovat osa avainsanoista, kun puhutaan tulevaisuuden työelämätaidoista. Pinnalla on myös työpaikan tunneilmasto ja sen kehittämispotentiaali. Olemmehan inhimillisiä ja tuntevia olioita, joka on suuri etumme työelämässä.

Maaritin puheenvuorossa kuulemme, mitä näiden sanojen taakse oikein kätkeytyy. Luvassa on myös käytännön vinkkejä jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

Klikkaa kuvaa ja katso video, jossa Maarit kertoo puheenvuorostaan:

 

 


Maarit Halmelalla on yli 20 vuoden kokemus konsultoivasta myynnistä ja asiakasyhtiöiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä eri toimialoilta. Hän hyödyntää valmennuksissaan kokemustaan myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta ja ymmärtää hyvin työelämän vaatimukset.

 

16.00 Päivän ohjelma päättyy

Muutokset mahdollisia.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu viimeistään 31.8.2021!

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Osallistuminen paikan päällä + illallinen 350 €, jäsenhinta -15% (297,50 €), sisältäen seminaaripäivän luennot ja tarjoilut sekä keskiviikon 15.9. verkostoitumisillallisen.

Osallistuminen paikan päällä 300 €, jäsenhinta -15% (255 €), sisältäen seminaaripäivän luennot ja tarjoilut.

Osallistuminen etänä 250 €, jäsenhinta -15% (212,50 €), sisältäen luennot etäyhteydellä.

Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Hintoihin lisätään alv. 24%.

 

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta.

Kun ilmoittaudut, saat automaattisen vahvistusviestin. Tarkemmat tiedot seminaarista lähetetään noin viikkoa ennen tilaisuutta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

 

Majoitus:

Original Sokos Hotel Presidentissä on varattuna osallistujille majoituskiintiö, jossa Standard 1hh 167 euroa / huone / yö ja Standard kahden hengen huone 187 euroa / huone / yö. Huonehintaan sisältyy runsas hotelliaamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Hotelli pidättää oikeuden ALV muutokseen. Kiintiö on voimassa 18.08.2021 klo 20.00 asti. Kiintiöstä tehdyt huonevaraukset tulee vahvistaa luottokortilla varauksen yhteydessä. Huomioittehan ystävällisesti, että tietosuojasyistä luottokorttitietoja ei saa lähettä sähköpostilla.

Varaustiedot:

Maksutapa: Jokainen majoittuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana hyväksymme käteisen, pankkikortin tai luottokortin
Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”Nostetta syksyyn” varausta tehdessä.
www.sokoshotels.fi – varauskoodi netissä BSST21
 

 

Juhlavuoden yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

Tilaa uutiskirje