Puhtauspäivä 2020

 

Puhtauspäivää vietetään jälleen joulukuun ensimmäisenä maanantaina, eli tänä vuonna 7.12.2020. Tänä vuonna erityisen tärkeää on jälleen kiittää siivoojia tärkeästä työstä! Siivoojat puolestaan voivat jakaa asiakkailleen Juhlitaan puhtautta -kortteja ja laittaa korttiin oman allekirjoituksensa. Kortteja voi tilata liiton toimistolta sähköpostitse tai verkkokaupasta, ks. lisää alempaa.

 

Juhlavuoden webinaari ja Vuoden teko 2020 -palkitseminen

Puhtauspäivänä julkistetaan ja palkitaan Puhtausalan vuoden teko 2020 -tunnustuksen voittaja sekä pidetään SSTL Puhtausala ry:n 50-vuotisjuhlavuoden toinen maksuton webinaari. Järjestä pääsi, tai pääse järjestäsi -webinaarin aiheena on ajanhallinta ja priorisointi, mikä on juhlavuoden valmisteluvaiheessa tehdyn kartoituksen mukainen toiveaihe!

Viime vuoden tapaan Puhtauspäivänä SSTL Puhtausala ry:n toimistolta lähetetään livelähetys, joka siis koostuu Vuoden teko -finalistien esittelystä ja voittajan julkistamisesta sekä juhlavuoden webinaarista. Yksi Puhtauspäivän yhteisistä jutuista työpaikoilla voikin olla tämän lähetyksen katsominen porukalla. Livelähetys alkaa klo 13.00 ja kestää noin 1,5 tuntia.

 

Jukka Harju, yritys- ja ajankäyttövalmentaja,
luennoitsija ja kirjailija

Webinaari Puhtauspäivän livelähetyksessä:

Järjestä pääsi, tai pääse järjestäsi

Ajanhallinta, aikaansaaminen ja priorisointi jälkimodernissa maailmassa

•    3 tapaa ylläpitää tuottavaa ja selkeää mielentilaa
•    Tärkein ”työkalu”, jolla priorisoida nykyajan informaatiotulvan maailmassa
•    Ymmärrys perus biologiasta ja neurologiasta: miksi priorisointi ja ajanhallinta epäonnistuu niin usein nykypäivänä ja mitä tehdä toisin
•    Miten tässä jatkuvasti ja kiihtyvällä tahdilla muuttuvassa maailmassa voi pysyä aikaansaavana ja järjissään

 

Kouluttaja Jukka Harju on moniyrittäjä, isä, yritys- ja ajankäyttövalmentaja, luennoitsija, kirjailija ja konsultti, joka on työskennellyt sekä yritysten että valtion organisaatioiden ja myös ammattiurheilijoiden kanssa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja mentaalisen suorituskyvyn parissa. Hänet tunnetaan monimutkaistenkin teorioiden tuomisesta käytännöllisiksi toimiksi arjen jokaiseen päivään.

 

Ilmoittaudu Puhtauspäivän livelähetykseen viimeistään 6.12.2020.

Tallenne on työn alla ja julkaistaan Ajankohtaista-sivulla tiistaina 8.12.2020.

 

 

Juhlavuoden yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

Puhtauspäivän tuotteet

Juhlitaan puhtautta -kortteja on saatavilla! Kortissa on valmiiksi painettuna siivoojan terveiset asiakkaalle: "Teen sinulle puhtautta, koska puhtaus…" ja lueteltuna hyviä asioita, jotka puhtaus tuo. Loppuun siivooja voi halutessaan laittaa oman nimikirjoituksensa.

Kortteja myydään 50 kpl nipuissa, hinta 5 euroa/nippu + posti- ja käsittelykulut. Kortteja lähetetään tilausten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin varastoa riittää. Tilaa Puhtausalan verkkokaupasta tai laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected]

I love Puhtaus -t-paitoja on kiva pitää myös porukalla. Laita tilaus hyvissä ajoin kokotiedoilla varustettuna. Voit tilata yksittäiset kappaleet Puhtausalan verkkokaupasta ja isommat tilaukset laittamalla viestiä osoitteeseen [email protected]

 

Puhtauspäivän bannerikampanja

Puhtauspäivän ilosanomaa jaetaan jälleen myös Sanoma Median verkkosivustoilla bannerikampanjalla. Banneria klikkaamalla pääsee sivulle, josta saa Puhtauspäivän ja alan infon lisäksi kodin joulusiivousvinkit. Katso sinäkin!

 

Muutokset mahdollisia.

                              

 

Puhtausala ry