Puhtauspäivä 2021

 

Puhtauspäivää vietetäänkin tänä vuonna pienellä varaslähdöllä jo perjantaina 3.12.2021. Tänäkin vuonna on erityisen tärkeää kiittää siivoojia tärkeästä työstä! Siivoojat puolestaan voivat jakaa asiakkailleen Juhlitaan puhtautta -kortteja ja laittaa korttiin oman allekirjoituksensa. Kortteja voi tilata liiton toimistolta sähköpostitse tai verkkokaupasta, ks. lisää alempaa.

 

Puhtausalan vuoden teko 2021 -julkistaminen

Puhtauspäivänä julkistetaan ja palkitaan Puhtausalan vuoden teko 2020 -tunnustuksen voittaja. Perinteisesti Puhtauspäivänä on pidetty livelähetys, jossa on esitelty finalistit ja julkistettu voittaja. Tämän vuoden lähetyksen ohjelma täydentyy tälle sivulle syksyn kuluessa.

 

Ilmoittautuminen avataan tähän. Ilmoittaudu Puhtauspäivän livelähetykseen viimeistään 2.12.2020.

 

 

 

Puhtauspäivän tuotteet

Juhlitaan puhtautta -kortteja on saatavilla! Kortissa on valmiiksi painettuna siivoojan terveiset asiakkaalle: "Teen sinulle puhtautta, koska puhtaus…" ja lueteltuna hyviä asioita, jotka puhtaus tuo. Loppuun siivooja voi halutessaan laittaa oman nimikirjoituksensa.

Kortteja myydään 50 kpl nipuissa, hinta 5 euroa/nippu + posti- ja käsittelykulut. Kortteja lähetetään tilausten saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin varastoa riittää. Tilaa Puhtausalan verkkokaupasta tai laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi

I love Puhtaus -t-paitoja on kiva pitää myös porukalla. Laita tilaus hyvissä ajoin kokotiedoilla varustettuna. Voit tilata yksittäiset kappaleet Puhtausalan verkkokaupasta ja isommat tilaukset laittamalla viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi

 

 

Muutokset mahdollisia.

 

                              

 

Tilaa uutiskirje