Puhtauspalvelujen vastuullisuus palveluorganisaatioiden johdolle ja osto-organisaatiolle

Vastuullisuus liiketoiminnassa on kiihtyvään tahtiin kasvava trendi. Useimmat johtajat eivät enää selviä ilman keskustelua ja suunniteltuja toimenpiteitä yrityksensä vastuullisuudesta. Myös asiakkaiden, henkilöstön ja muiden sidosryhmien kiinnostus vastuullisuuteen kasvaa koko ajan.

Vastuullisuus tuo uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia liiketoimintaan. Se helpottaa rekrytointia ja vahvistaa työntekijöiden sitoutumista yritykseen. Tutkimustenkin mukaan kestävä liiketoiminta antaa etumatkaa suhteessa kilpailijoihin. Ja liiketoiminnan kestävyys kasvattaa yrityksen arvoa, brändiä ja mainetta.

Koulutus antaa näkemystä kokonaisvastuullisuudesta, johtamisesta, käytännön työn suunnittelusta ja toteutuksesta. Se tukee organisaatiosi oppimista kohti vastuullisempaa ja kannattavampaa liiketoimintaa.

Henkilöstö ja vastuullisuus
Ti 26.4.2022 klo klo 13—16

Asiakkuuden hoito ja vastuullisuus
Ti 17.5.2022 klo 13–16

Talous ja vastuullisuus
Ti 24.5.2022 klo 13–16

Laatu, ympäristö ja vastuullisuus
Ti 7.6.2022 klo 13–16

Ilmoittaudu koulutuksiin

Huom. Koulutuksessa voit valita koulutuskokonaisuuden tai yksittäisiä koulutusaiheita. Koulutus järjestetään Teams-koulutuksena.

Pääkouluttajana toimii SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila.

Koulutuskokonaisuuden hinta 400 €, jäsenalennus -15 %. Yksittäisen koulutusaiheen hinta on 120 €, jäsenhinta -15%. Hinnat sisältävät koulutusmateriaalin. Hintoihin lisätään alv. 24 %.