SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2021

23.10.2021 etäyhteydellä

 

Syyskokous 2021 pidetään tuttuun tapaan etäyhteydellä. Kokouspäivän ohjelma täydentyy tälle sivulle. Päivän tärkein osuus on tietysti syksyn liittokokous, johon ovat tervetulleita osallistumaan kaikki jäsenet sekä yritysjäsenten edustajat. Lähetys tehdään SSTL Puhtausala ry:n toimistolta Helsingistä.

Kokouksessa tehdään jälleen tärkeitä henkilövalintoja. Oletko kiinnostunut hallitustyöskentelystä? Ilmoita kiinnostuksestasi toiminnanjohtajalle syyskuun loppuun mennessä ja esittele viestissä itsesi, kokemuksesi ja motivaatiosi asiaan. Hallituksessa pääset vaikuttamaan liiton toimintaan ja koko alaan, ja toimimaan mukavien puhtausalan kollegoiden kanssa! Hallitukseen on haussa sekä jäseniä että uusi puheenjohtaja.

Laita siis hakemusta tulemaan viimeistään 30.9.2021: Toiminnanjohtaja Sari Mattila, sari.mattila@puhtausala.fi

 

Kokouspäivän ohjelma:

9.30 Kokoukseen rekisteröityminen

9.45 Tervetuloa, juhlallista ohjelmaa

Kunniamerkin luovutus Erja Suikkaselle

Päättävän puheenjohtajan Marja Mäkkelin puhe

10.30 Liittokokous

Noin klo 12.00 lähetys päättyy.

Muutokset mahdollisia.

 

Ilmoittaudu kokoukseen!

Ilmoittaudu syyskokoukseen viimeistään 21.10.2021.

Kokousta edeltävänä päivänä saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään ja liittymään kokoukseen. Ilmoittautumiseen ja osallistumiseen tarvitset sähköpostin ja osallistumiseen tarvitset verkkoyhteydellä varustetun laitteen, esim. tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.

Materiaalit toimitetaan 8.10. niille, jotka ovat siihen mennessä jo ilmoittautuneet. Sen jälkeen materiaalit ovat saatavilla ilmoittautumisen myötä.

Tilaa uutiskirje