Tekstiilipintojen puhdistus ja hoito

Tiistaina 29.9.2020 klo 8.30 - 15.30                                                                                                                                                                                                    

Original Sokos Hotel Tripla, Fredrikanterassi 1 B, Pasila, Helsinki        

Tekstiilipinnat ovat ehkä monipuolisimpia sisustusmateriaalejamme. Huollettavana pintamateriaalina tekstiilipinnat poikkeavat kovista pintamateriaaleista. Lattialla tekstiilipinnat likaantuvat kuten kovatkin lattiamateriaalit, mutta tekstiilit kätkevät ja sitovat likaa paljon tehokkaammin. Tästä syystä oikeilla puhdistus- ja hoitotoimenpiteillä on merkitystä, jotta tekstiilipinnat pysyvät kauniina ja pitkäikäisinä. 

Koulutuksen tavoitteena on antaa yleiskuvaus erilaisista tekstiilipintamateriaaleista sekä tekstiililattioiden ja -kalusteiden puhtaanapitoon liittyvistä keskeisistä asioista. Koulutuksessa käydään esimerkin omaisesti läpi toimivat matonpuhdistusmenetelmät ja tahranpoistot. Koulutuspäivässä perehdytään myös tekstiililattioiden käyttöönottopuhdistukseen, mitä se tarkoittaa ja pitääkö se tehdä? Päivän aikana selviää myös yleisimmät virheet tekstiililattioiden hoidoissa.

 

Kouluttajina kokeneet asiantuntijat Aarne Eränen, toimitusjohtaja, Beretta Palvelut Oy ja Erja Hammarén, puhtauspalveluasiantuntija, Helsingin kaupunki.

 

Koulutuksen hinta 240€ + alv paikan päällä, etäosallistuminen 200€ + alv, jäsenalennus hinnoista on -15%. Kysy ryhmähinnoittelua erikseen.

Tiedot täydentyvät.

 

Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen, minna.kyllinen@puhtausala.fi

Tilaa uutiskirje