SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » miniClean Jyväskylä

miniClean Jyväskylä

Ajankohta: 
15.09.2016

miniClean Jyväskylä 15.9.2016

Jyväskylän Paviljonki, Uno Savolan katu 5, Jyväskylä
 

Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus. miniClean pidetään C2-hallissa, johon sisäänkäynti on Uno Savolan kadun puolelta.

Rekisteröidy kävijäksi!

Lataa tästä päivitetty miniClean-näyttelyopas! Mukana kaikki 40 näytteilleasettajaa.

Näyttelyopas löytyy myös Puhtausala-lehden numerosta 4/2016.

miniClean Facebookissa

 

Ohjelma:

Klo 9.00 Näyttely avautuu

Klo 11.30 - 12.15 Insta 800 laadun mittauksen renkinä - ei isäntänä
Raija Ikonen, Senaatti-kiinteistöt
Hinta 25 € + alv, siivousteknisten yhdistysten jäsenille 20 € + alv.

Klo 13.00 - 14.00 Paneelikeskustelu: Puhtausalan koulutuksen lähitulevaisuuden muutokset - tunnistanko jatkossa osaavan työntekijän?
Maarit Pakarinen, kouluttaja, Jyväskylän aikuisopisto
Maritta Kautto, K-S SHP ky Puhtausapalvelut
Anne Myllyntaus, Jyväskylän yliopiston kiinteistöpalvelut

Hinta 35 € + alv, siivousteknisten yhdistysten jäsenille 30 € + alv.

Klo 15.00 Näyttely päättyy
 

Näyttelytilassa on myös kahvio ja lounasravintola, testiajoalue koneille sekä Cleaning Olympics -henkinen, leikkimielinen kilparata! Kaikki osallistujat palkitaan ja päivän top 3 vielä erityisesti!

Ilmoittaudu koulutuksiin viimeistään 11.9.2016. Ilmoittaudu koulutuksiin tästä!
Mikäli osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50 % osallistumismaksusta.

Messuille voi rekisteröityä kävijäksi jo ennakkoon, se nopeuttaa sisäänpääsyä.  Rekisteröidy kävijäksi tästä!

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle?
Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

miniClean-tapahtuman 40 näytteilleasettajaa edustavat kattavasti puhtausalaa. Tervetuloa tutustumaan!

Tammiholma Oy, Ejendals Suomi Oy, Kemvit Oy, Veli Mark Oy, Vikur Sverige, Atop-Tieto Oy, KiiltoClean Oy, Esteri Pesulakoneet Oy, Metsä Tissue Oyj / Katrin, Alfa Cleaning Oy, Mattopesula Pesumestarit Oy, SCA Hygiene Products Oy Ab / Tork, Standa Oy, OrboTech, VS-Harja Oy, Pamark Oy, Hako Ground & Garden Oy Ab, TITRY ry, Kristall Pro Clean Oy, Nilfisk Oy, Ecolab Oy Ab, Aktiivivesi Suomi, As-Palvelut Oy, Miele Oy, Berner Oy, Pancomp International Oy, Kärcher Oy, Vileda, Diversey Care, Finntensid Oy, Jyväskylän aikuisopisto, E.Laiho Oy, Puhdistus Tekniikka TJ Oy, Laitosjalkine Oy, Rautia Oro Jyväskylä, RS-Tarvike, Freo Oy / Pureayre, Suomen MediTuote Oy, Jyväskylän Mattopesu Oy sekä SSTL Puhtausala ry yhdessä Keski-Suomen Siivoustekninen yhdistys ry:n kanssa.
 

Saapuminen ja pysäköinti

Jyväskylän Paviljonki sijaitsee Jyväskylän matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä, saapuminen junalla tai linja-autolla on siis helppoa. Henkilöautoilla tuleville on useita pysäköintialueita Jyväskylän Paviljongin yhteydessä ja sen lähistöllä, tarkemmat tiedot löytyvät Paviljongin sivuilta. Katso vapaiden pysäköintipaikkojen määrä P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2. Hinnat: tuntitaksa 1 € / tunti, vuorokauden pysäköintitaksa 12 €. 

Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Sisäänkäynti miniCleaniin on Uno Savolan kadun puolelta.

 

Kahvio ja lounas

Näyttelytilassa sijaitsee kahvio ja lounasravintola sisääntuloaulan toisella puolella. Tervetuloa kahville ja lounaalle!

 

Majoitus

miniClean-tapahtumaa edeltävälle yölle eli ke-to 14.-15.9.2016 on varattu majoituskiintiö Jyväskylän Scandic-hotelliin sekä Original Sokos Hotel Alexandraan ja Solo Sokos Hotel Paviljonkiin.

Original Sokos Hotel Alexandra huonehinnat: 175€ / 1hh, 185€ / 2hh.
Solo Sokos Hotel Paviljonki huonehinnat: 185€ / 1hh, 195€ / 2hh.

Molemmissa hintaan sisältyy buffet-aamiainen sekä hotelliasukkaiden saunavuoro. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi varaustunnuksella miniClean. Viimeinen varauspäivä on 14.8.2016.
 

Scandic huonehinnat: 118€ / 1hh, 138€ / 2hh.
Hintaan sisältyy luomutuotteita sisältävä aamiainen sekä langaton internet. Varaukset tulee tehdä suoraan hotellista puh. (014)330 3000/ huonevaraukset tai jyvaskyla@scandichotels.com varaustunnuksella SST140916. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa majoittujien nimet ja maksutapa. Kiintiö on voimassa 15.8.2016 saakka.

 

Tietoa näytteilleasettajille

Näytteilleasettajaksi miniCleaniin