SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » miniClean Kuopio

miniClean Kuopio

Ajankohta: 
11.09.2018

miniClean Kuopio 11.9.2018 klo 9-15

Savon ammattiopisto, Presidentinkatu 3, Kuopio

SISÄÄNKÄYNTI A1-OVESTA

Vuoden toinen miniClean-tapahtuma pidetään Kuopiossa, Savon ammattiopisto Sakky:n tiloissa. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia tietoiskuja sekä koulutus, kaikki maksuttomia ja avoimia kaikille.

Näyttelyoppaan löydät tästä!

 

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja

10.00 Tutkittua tietoa Ultra H2O- vedestä ja Rekola Reflex- järjestelmästä
Harri Piiparinen, OrboTech Finland Oy

10.20 Kuinka tietoon pohjautuva siivous voi auttaa pysyttelemään askeleen edellä?
Tietoon pohjautuva siivous on ammattimaisen siivouksen viimeisin kehitysaskel. Tork EasyCube® on tilojenhallintaohjelmisto, joka tuo siivoukseen aivan uuden teho- ja tehokkuustason. Haluatko tietää enemmän siitä, miten se vaikuttaa alaan ja miten sinun yrityksesi voi hyötyä siitä?
Jouko Laitinen, avainasiakaspäällikkö, Essity Professional Hygiene

10.40 Kemikaalit ja niiden turvallinen käyttö
Jokainen meistä käyttää kemikaaleja päivittäisessä työssä – osaatko sinä suojautua oikein ja tiedätkö kuinka ne voivat vaikuttaa terveyteesi?
Marianne Pihlava, Service and Training Manager, EcoOnline Oy
Artikkeli aiheesta

11.00 Saniteettitilojen uudet tuulet - älylaitteilla apua arkeen
Marja Hautanen, Lindström Oy

11.20 Puhtaus on terveyttä
Taitavan työntekijän taidoilla tehoa sekä todellisia tuloksia. Työntekijän terveys on tärkeää.
Sirkku Murtomäki, Kristall Pro Clean Oy

11.40 Suomi-siivousvaunu – korkean hygienian kohteisiin
Terhi Salo, tuotepäällikkö / ammattipuhtaus, Berner Oy

 

12.30 - 13.30 Luento: Unohtuiko saneeraushankkeessa kohteeseen jäävät käyttäjät, pölynhallinta ja siivoustarpeet?
Niina Kesti, Poistoa Oy:n omistaja, rakennusterveysasiantuntija, Puhtausalan esimies 2017-2018

Niina Kesti on ensimmäisenä Suomessa kouluttanut kosteus- ja homevauriokohteiden homesiivousta ja kouluttaa nyt myös rakennustyömaiden pölynhallintaa (P1), laadunarviointeja sekä pintapölymittauksia. Yrityksenä Poistoa Oy on alan edelläkävijä, ensimmäinen homesiivouksiin erikoistunut siivousliike, joka on mukana alan osaamisen ja koulutuksen kehittämisessä.

Kun mikrobit, kaasut, erilaiset pölyt ja niihin oleellisesti liittyvä olosuhdehallinta on hoidettu ammattimaisesti, voidaan varmistaa kaikille rakennuksen käyttäjille hyvä sisäilma koko saneerauksen ajan. Vanha sanonta on; ”jos jokin voi mennä pieleen se yleensä menee”. Tämä pätee valitettavan usein myös moniin saneerauskohteisiin. Luennolla perehdytään mm. työmaa-alueen osastoimiseen, alipaineistamiseen, pölynhallintaan, asenteisiin sekä aseptiseen työjärjestykseen. Näiden huomioiminen takaa turvallisen ja terveellisen työympäristön käyttäjille.

Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

 

15.00 Näyttely päättyy
 

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle?
Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Tervetuloa tutustumaan Kuopion miniClean-tapahtuman näytteilleasettajien tarjontaan! Tapahtumassa voit tutustua kattavasti puhtausalan toimijoihin:

Saapuminen ja pysäköinti

Linja-autolla: Savon ammattiopistolle pääsee Kuopion keskustasta parhaiten linja-autolla nro 1. Tietöiden takia alueella on muutoksia liikennejärjestelyissä ja muut linja-autot kulkevat vain kohdetta sivuten. Tutustu linjakarttaan.

Henkilöautolla: Henkilöautolla saavuttaessa kannattaa huomioida, että Aulis Rytkösen katu on suljettu liikenteeltä. Presidentinkatu 3:een pääsee siis alla olevan kuvan mukaisesti Kaartokatua pitkin tai keskustasta päin.

Pysäköidä kannattaa rakennusta ympäröiville alueille. Pallokentän alue ja musiikkikeskuksen alue sijaitsevat aivan vieressä. Lisäksi mahdollisia ovat keskustan toriparkki sekä Ykkösrastin pysäköintialue. Kullakin alueella on omat pysäköintisääntönsä ja/tai maksunsa, tarkistathan sen mukaan, mihin pysäköit. Presidentinkadun musiikkikeskuksen puolen reuna on vapaata pysäköintialuetta. 

 

 

Kahvio ja lounas

Lounasravintola Mesikka sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, heti pääovesta tullessa vasemmalla. Mesikka toimii opiskelijaravintolana, mutta miniCleanin aikaan tarjoaa tavallista runsaamman lounaan. Lounaan hinta on 8,70 € ja keittolounas 7,50 €, sisältäen salaattipöydän, lämpimän ruuan, jälkiruuan ja kahvin. Ravintola tarjoaa lounasta miniClean-päivänä klo 10.30 - 14.00 ja opiskelijoiden puolesta ruuhkaisimman ajan välttää, jos menee ruokailemaan noin klo 12 lähtien.

Mesikan kahvilassa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja sekä suolaisen että makean nälkään. Kahvila palvelee klo 15 saakka eli koko näyttelyn ajan.

Mahdollisesti saamme lisäksi näyttelytiloihin Sakky:n opiskelijoiden pitämän pop-up -kahvilan! Asia vahvistuu elokuun aikana.

 

Majoitus

miniClean-tapahtumaa edeltävälle yölle eli ma-ti 10.-11.9.2018 on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Puijonsarveen. Huonehinnat Standard-luokan huoneissa alk. 110 €/ 1hh/ vrk ja 130 €/ 2hh/ vrk. Lisämaksusta saatavissa rajoitettu määrä Superior-huoneita tai saunallisia Superior-huoneita. Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen noutopöydästä, asiakassauna klo 17-22 ja hotellin kuntosalin käyttömahdollisuus. Kiintiö on voimassa 20.08.2017 saakka.

Majoitusvaraukset suoraan hotellista: puh. 010 762 9500 tai sales.kuopio@sokoshotels.fi Mainitse varatessasi tunnus: BMINICLEAN.
Nettisivun kautta: www.sokoshotels.fi (valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät). Varaustunnus BMINICLEAN tulee syöttää kohtaan: Varauskoodit

 

Tietoa näytteilleasettajille