SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » miniClean Kuopio

miniClean Kuopio

Ajankohta: 
11.09.2018

miniClean Kuopio 11.9.2018 klo 9-15

Savon ammattiopisto Sakky, Presidentinkatu 3, Kuopio

Vuoden toinen miniClean-tapahtuma pidetään Kuopiossa, Savon ammattiopisto Sakky:n tiloissa. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia tietoiskuja sekä koulutus, kaikki maksuttomia ja avoimia kaikille. Ohjelmatiedot täydentyvät tälle sivulle alkukesän aikana.

 

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

Tietoiskuja

Luento: Unohtuiko saneeraushankkeessa kohteeseen jäävät käyttäjät, pölynhallinta ja siivoustarpeet?
Niina Kesti, Poistoa Oy:n omistaja, rakennusterveysasiantuntija, Puhtausalan esimies 2017-2018

Niina Kesti on ensimmäisenä Suomessa kouluttanut kosteus- ja homevauriokohteiden homesiivousta ja kouluttaa nyt myös rakennustyömaiden pölynhallintaa (P1), laadunarviointeja sekä pintapölymittauksia. Yrityksenä Poistoa Oy on alan edelläkävijä, ensimmäinen homesiivouksiin erikoistunut siivousliike, joka on mukana alan osaamisen ja koulutuksen kehittämisessä.

Kun mikrobit, kaasut, erilaiset pölyt ja niihin oleellisesti liittyvä olosuhdehallinta on hoidettu ammattimaisesti, voidaan varmistaa kaikille rakennuksen käyttäjille hyvä sisäilma koko saneerauksen ajan. Vanha sanonta on; ”jos jokin voi mennä pieleen se yleensä menee”. Tämä pätee valitettavan usein myös moniin saneerauskohteisiin. Luennolla perehdytään mm. työmaa-alueen osastoimiseen, alipaineistamiseen, pölynhallintaan, asenteisiin sekä aseptiseen työjärjestykseen. Näiden huomioiminen takaa turvallisen ja terveellisen työympäristön käyttäjille.

Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

 

Tiedot täydentyvät.

15.00 Näyttely päättyy
 

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle?
Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Tiedot näytteilleasettajista päivittyvät tähän kesän aikana.

Näytteilleasettaja! Muutamia osastopaikkoja on vielä vapaana - varaa paikkasi 21.6.2018 mennessä.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Tiedot täydentyvät kesän aikana.

 

Kahvio ja lounas

Tiedot täydentyvät kesän aikana.

 

Majoitus

miniClean-tapahtumaa edeltävälle yölle eli ma-ti 10.-11.9.2018 on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Puijonsarveen. Huonehinnat Standard-luokan huoneissa alk. 110 €/ 1hh/ vrk ja 130 €/ 2hh/ vrk. Lisämaksusta saatavissa rajoitettu määrä Superior-huoneita tai saunallisia Superior-huoneita. Hintaan sisältyy majoitus, aamiainen noutopöydästä, asiakassauna klo 17-22 ja hotellin kuntosalin käyttömahdollisuus. Kiintiö on voimassa 20.08.2017 saakka.

Majoitusvaraukset suoraan hotellista: puh. 010 762 9500 tai sales.kuopio@sokoshotels.fi Mainitse varatessasi tunnus: BMINICLEAN.
Nettisivun kautta: www.sokoshotels.fi (valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät). Varaustunnus BMINICLEAN tulee syöttää kohtaan: Varauskoodit

 

Tietoa näytteilleasettajille