SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » miniClean Seinäjoki

miniClean Seinäjoki

Ajankohta: 
12.04.2018

miniClean Seinäjoki 12.4.2018 klo 9-15

Seinäjoki Areena, B-halli

Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Vuoden ensimmäinen miniClean-tapahtuma pidetään Seinäjoella, Seinäjoki Areenan uudessa B-hallissa. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Näyttelyn yhteydessä on kahvio sekä lounasmahdollisuus.

Tervetuloa tutustumaan puhtausalan uutuuksiin, oppimaan uutta ja tapaamaan tuttuja! Päivän ohjelmaan kuuluu ajankohtaisia tietoiskuja sekä koulutus, kaikki maksuttomia ja avoimia kaikille - tervetuloa! Lue lisää ohjelmasta alempaa.

Seinäjoen miniClean-tapahtumassa myös julkaistaan ja palkitaan Puhtausalan Vuoden teko 2017.

Lataa tästä Seinäjoen miniCleanin näyttelyopas.

 

 

Ohjelma:

9.00 Näyttely avautuu

10.30 - 10.45 Tietoisku: Ikkunoiden pesumenetelmien uutuuksia
Työtä helpottavat ja uutta teknologiaa hyödyntävät välineet ja menetelmät ikkunanpesuun.
Aarne Eränen, toimitusjohtaja, Beretta Palvelut Oy

10.55 - 11.10 Tietoisku: Wetrok Granuline kehityksen aallonharjalla
Siivouksen uusi aikakausi on alkanut. Patentoitu Granuline mullistaa puhdistusainemarkkinat. Vedetön puhdistusaine ei ole koskaan aiemmin yltänyt yhtä vaikuttaviin tuloksiin. Jokaisessa rakeessa piilee puhdistusvoimaa, joka vapautuu rakeen liuetessa veteen.
Terhi Salo, tuotepäällikkö (ammattipuhtaus), Berner Pro

11.15 - 11.30 Tietoisku: Kuinka tietoon pohjautuva siivous voi auttaa pysyttelemään askeleen edellä?
Tietoon pohjautuva siivous on ammattimaisen siivouksen viimeisin kehitysaskel. Tork EasyCube® on tilojenhallintaohjelmisto, joka tuo siivoukseen aivan uuden teho- ja tehokkuustason. Haluatko tietää enemmän siitä, miten se vaikuttaa alaan ja miten sinun yrityksesi voi hyötyä siitä?
Jarkko Sinisalo, aluepäällikkö, Essity Professional Hygiene

11.35 - 11.50 Tietoisku: Toiminnanohjausjärjestelmän hyödyt siivousalan yritykselle
Tietoiskussa käydään läpi mitä hyötyjä toiminnanohjausjärjestelmästä on siivousalan yritykselle. Käytämme myös omia asiakkaitamme ja heidän kokemuksiaan järjestelmän käytössä esimerkkeinä.
Mikko Salonen, myyntipäällikkö, Husky Intelligence Oy

12.00 Puhtausalan Vuoden teko 2017 julkistaminen ja palkitseminen

12.20 - 12.35 Tietoisku: Saniteettitilojen uudet tuulet - älylaitteilla apua arkeen
Marja Hautanen, Manager, Lindström Oy

13.00 - 14.00 Unohtuiko saneeraushankkeessa kohteeseen jäävät käyttäjät, pölynhallinta ja siivoustarpeet?
Niina Kesti, Poistoa Oy:n omistaja, rakennusterveysasiantuntija, Puhtausalan esimies 2017-2018

Niina Kesti on ensimmäisenä Suomessa kouluttanut kosteus- ja homevauriokohteiden homesiivousta ja kouluttaa nyt myös rakennustyömaiden pölynhallintaa (P1), laadunarviointeja sekä pintapölymittauksia. Yrityksenä Poistoa Oy on alan edelläkävijä, ensimmäinen homesiivouksiin erikoistunut siivousliike, joka on mukana alan osaamisen ja koulutuksen kehittämisessä.

Kun mikrobit, kaasut, erilaiset pölyt ja niihin oleellisesti liittyvä olosuhdehallinta on hoidettu ammattimaisesti, voidaan varmistaa kaikille rakennuksen käyttäjille hyvä sisäilma koko saneerauksen ajan. Vanha sanonta on; ”jos jokin voi mennä pieleen se yleensä menee”. Tämä pätee valitettavan usein myös moniin saneerauskohteisiin. Luennolla perehdytään mm. työmaa-alueen osastoimiseen, alipaineistamiseen, pölynhallintaan, asenteisiin sekä aseptiseen työjärjestykseen. Näiden huomioiminen takaa turvallisen ja terveellisen työympäristön käyttäjille.

Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

 

Tiedot täydentyvät.

15.00 Näyttely päättyy
 

Näyttelytilassa on myös lounasravintola, kahvio ja kiertävä kahvikärry!

 

Työnantaja!
Tiesitkö, että ammattimessujen hyödyntämisestä on veroetua työnantajalle?
Verottaja kannustaa ammattimessujen hyödyntämiseen henkilöstön koulutuksissa ylimääräisellä laskennallisella verovähennyksellä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän ammatillisen osaamisen edistämiseen ja on työntekijän palkallista työaikaa. Messukäynnin tulee kestää vähintään kuusi tuntia. Myös vähintään tunnin kestävä messuvierailu käy jos se on osa etukäteen suunniteltua koulutuskokonaisuutta, jonka kokonaiskesto on vähintään kuusi tuntia. Katso verohallinnon ohje koulutusvähennysten perusteista ja laskentatavoista.

 

Näytteilleasettajat

Seinäjoen miniClean-tapahtumassa on 31 näytteilleasettajaa, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa Suomessa. Tervetuloa tutustumaan niin valtakunnallisten kuin paikallistenkin toimijoiden tarjontaan ja uutuuksiin!

miniClean-tapahtumassa Seinäjoella esittäytyvät Aktiivivesi Suomi Oy, Alfa Cleaning Oy, Beretta Palvelut Oy, Berner Oy, Diversey, Ecolab Oy, E.Laiho Oy, Esteri Pesulakoneet Oy, Estko Nordic Oy, Finntensid Oy, Hako Ground & Garden Oy, Hartman, Husky Intelligence, Kapkem Oy, Kemvit Oy, KiiltoClean Oy, Kristall Pro Clean Oy, Kärcher Oy, Lindström Oy, Miele Oy, Nilfisk Oy, OrboTech Finland Oy, Oy Essity Finland Ab, Pamark Oy, Puhdistus Tekniikka TJ Oy, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, Sedu Rastaantaival, Tammiholma Oy, VeliMark Oy, Vileda Professional, VS-Harja Oy sekä tapahtuman järjestäjä SSTL Puhtausala ry.

 

Saapuminen ja pysäköinti

Areena sijaitsee Seinäjoen kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä. Keskustan hotelleihin tulee matkaa kävellen noin 0,8 – 1,0 kilometriä. Matkaa rautatieasemalta Areenaan on noin 2 km. Areenan katuosoite on Kirkkokatu 23.

Areenan tontin alueella on normaalisti kiekollinen (2h) pysäköinti, jossa on 170 paikkaa, mutta on erikseen sovittu, että näyttelypäivänä ei sakoteta vaikka miniClean-kävijät viipyvät pitempäänkin. Lisäksi lähistöllä on SeiPark Oy:n hallinnoima maksullinen pysäköintialue, jossa on 300 paikkaa. Maksuttomia pysäköintipaikkoja löytyy lisää noin 200 metrin päästä pysäköintialueelta, joka sijaitsee Alaseinäjoenkadun ja Riskulankaaren kulmassa, ks. kartta.

 

Kahvio ja lounas

Ravintola Eventti sijaitsee aivan näyttelytilan vieressä sisääntuloaulan toisella puolella. Lounaan lisäksi Eventistä löytyy kahvilapalvelut sisältäen mm. erikoiskahvit, pullaa, leipää, tuorepuuroa ja smoothieita.

Ravintola on auki klo 9.00-16.00 ja lounas on tarjolla klo 10.30-15.00.

Buffetmenu sisältää runsaan salaattipöydän, Fazerin leipävalikoiman levitteineen, ruokajuomat (maito, mehu, kotikalja ja vesi), neljä (4) erilaista lämminruokavaihtoehtoa, joista yksi kasvisruoka, yksi keitto- ja kaksi erilaista liharuokaa, jälkiruoan sekä kahvin tai teen.

Buffetlounaan hinta on 12,50 € / henkilö, keittolounas 9,50 € / hlö.

Tervetuloa kahville ja lounaalle!

 

Majoitus

miniClean-tapahtumaa edeltävälle yölle eli ke-to 11.-12.4.2018 on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Lakeuteen (Torikatu 2, Seinäjoki).

1hh 118 € / yö / huone
2hh 136 € / yö / huone

Huonehintaan sisältyy aamiainen noutopöydästä sekä S-Card –palveluedut henkilökohtaisen kortin haltijalle. Hotellihuoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 15.00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00. 

Varaus tehdään suoraan hotelliin: Original Sokos Hotel Lakeus, puh. 010 7648 000, email. lakeus.seinajoki@sok.fi. Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min. Huonekiintiön varaustunnus on "MiniClean-messut". Kiintiö on voimassa 28.3.2018 asti.
 

Tietoa näytteilleasettajille