SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Puhtausalan esimies

Puhtausalan esimieheksi 2017 on valittu Niina Kesti Poistoa Oy:stä

 

Puhtausalan esimies -kilpailun voittaja julkistettiin torstaina 19.1.2017 illalla puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivillä. Toimitusjohtaja Niina Kesti Poistoa Oy:stä vakuutti tuomariston esimerkillisellä toiminnallaan, ammattitaidollaan ja innostavuudellaan. 

"Voittajan valinta viiden finalistin joukosta ei ollut helppo", totesi valintatuomariston puheenjohtajana toiminut SSTL Puhtausala ry:n vuoden 2016 hallituksen jäsen Matti Ahonen. "Haimme puhtausalan esimieheksi henkilöä, joka on omassa toiminnassaan toiminut esimerkillisesti. Niina Kesti on ammattitaitoinen, innostava, ihmisiä huomioiva ja tuloksia aikaansaava esimies, lyhyesti sanottuna hyvä tyyppi", Matti Ahonen kiteyttää.

Niina Kesti on toiminut esimiestehtävissä 21 vuotta, joista viimeiset vajaa 4 vuotta omistamansa Poistoa Oy:n toimitusjohtajana. Hän toimii esikuvana ja esimiehenä lähes sadalle ammattilaiselle. Hän on suorittanut kiinteistöalan esimiestutkinnon, Rakennusterveysasiantuntijakoulutuksen sekä lukuisia muita pätevyyksiä, muun muassa Insta 800 -henkilösertifikaatin. Hänen mottonsa on ”Positiivisille ihmisille tapahtuu positiivisia asioita”.

 

Puhtausalan esimies valittiin nyt viidennen kerran. Puhtausalan esimies -titteli on alaa esimerkillisesti eteenpäin vieville puhtausalan esimiehille myönnettävä kunnianosoitus, jonka avulla halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta.  Vuoden esimieheksi valittavalta henkilöltä edellytetään myös hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, onnistumista hyvän työilmapiirin ja henkilöstön yksilöllisen tukemisen rakentamisessa, poikkeuksellisen innostavaa esimiestyötä sekä aktiivista panostusta alan kehittämiseen.

Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi SSTL Puhtausala ry:n vuoden 2016 hallituksen jäsen Matti Ahonen ja jäseninä työympäristöasiantuntija Tanja Luukkanen Ammattiliitto Pro, suunnittelija Tuula Jauhiainen-Ridell Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry, elinkeinopoliittinen asiantuntija Tiia Brax Kiinteistötyönantajat ry, asiantuntija Pia-Maria Pesonen Palvelualojen työnantajat PALTA ry ja laitoshuoltopäällikkö Päivi Ryynänen Tekniikan ja Erityisalojen Ammattilaiset KTL ry.

 

Mikä on Puhtausalan esimies -kilpailu?

Kunnianosoituksella halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Voittaja saa 1200 euron palkkion sekä hienoja kokemuksia puhtausalan edustustehtävissä. Puhtausalan esimiehen toimikausi kattaa vuodet 2017-2018. Haussa oli hyvä ja innostava, puhtausalaa eteenpäin vievä puhtausalan esimies, joka

  • Toimii tuloksekkaasti - sekä suunnittelu että organisointi sujuvat
  • Hänellä on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
  • Panostaa aktiivisesti puhtausalan kehittämiseen
  • Pystyy rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukee henkilöstöä yksilöllisesti, tai toimii muutoin poikkeuksellisen innostavasti esimiehenä

 

Valitun Puhtausalan esimiehen velvollisuudet

  • Lehtiartikkeli Puhtausala-lehteen
  • Osallistuminen Puhtausalan ammattilainen -kilpailun voittajan valintaan Finnclean-messuilla 12.5.2017
  • Edustaminen / kouluttaminen / muu toiminta yhdessä miniClean-tapahtumassa vuonna 2018
  • Osallistuminen 1-2 muuhun alan tilaisuuteen

Lisätietoja kilpailusta antavat SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Harri Piiparinen, harri.piiparinen@puhtausala.fi, puh. 040 7049944 sekä kilpailun päätuomari Matti Ahonen, matti.ahonen@cleankey.fi, puh. 050 420 3020.