SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Puhtausalan esimies

Puhtausalan esimies 2019 finalistit esittäytyvät

Puhtausalan esimies -kilpailu on parhaillaan käynnissä. Kilpailuun ilmoitettiin yhdeksän esimiestä, joista esiraati valitsi viisi finalistia. Tässä he ovat! Finalistien tarkemman esittelyn voit lukea Puhtausala-lehdestä 6/2018.

Puhtausalan esimies 2019 -kilpailun finalistit

Anu Birk
palveluesimies, Coor Service Management Oy

"Olen mukava ja ahkera, luotettava ja arvostava innokas team-vetäjä. Haluan kehittää puhtausalaa erityisesti tekniikan ja työturvallisuuden osalta."

Minna Perttilahti
Esimies/yrittäjä, Itä-Suomen Siivouspalvelu Oy

"Haluan, että yritykseni on alalla suunnannäyttäjä. Koen olevani mukana kehittämässä alaa; työn laatu, työntekijöiden arvostus, uudet menetelmät ja päivitetty kalusto."

Henna Tikka
Puhtauspalvelujen johtaja, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

"Kehitän toimintoja laitoshuollossa ja vien ruoka- ja tekstiilihuollon sekä siivouksen uudenlaiseen organisaatioon. Kirkastan prosesseja ja selkeytän vastuita. Näin jää parempi rauha puhtauden ylläpitoon."

Saana Tyni
Siistijä, toimitusjohtaja, Koti Puhtaaksi Oy

"Yrityksemme missiona on olla alalla esikuva. Olemme sijoittuneet Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen kuudenneksi parhaaksi yritykseksi - alan ensimmäisenä koskaan."

Merja Varin
Puhtauspalveluesimies, Kurikan kaupunki

"Minulla on ammattitaitoa, kokemusta ja tasapuolisuutta sekä laaja-alaista tietoa, myös ruokahuollon puolelta. Olen nähnyt alan kehityksen pitkältä ajalta."

 

Mikä on Puhtausalan esimies -kilpailu?

Puhtausalan esimies -tunnustus annetaan hyvälle ja innostavalle, puhtausalaa eteenpäin vievälle puhtausalan esimiehelle. Voittaja julkistetaan Puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivien iltajuhlassa 24.1.2019.

Kunnianosoituksella halutaan korostaa laadukkaan esimiestyön merkitystä tuloksekkaan toiminnan ja henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Voittajalle on luvassa 1000 euron palkkio sekä hienoja kokemuksia puhtausalan edustustehtävissä. Valittavan Puhtausalan esimiehen toimikausi kattaa vuodet 2019-2020.


Puhtausalan esimies 2017-2018 Niina Kesti, Poistoa Oy.

Haussa on hyvä ja innostava, puhtausalaa eteenpäin vievä puhtausalan esimies, joka

  • Toimii tuloksekkaasti - sekä suunnittelu että organisointi sujuvat
  • Hänellä on hyvät vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot
  • Panostaa aktiivisesti puhtausalan kehittämiseen
  • Pystyy rakentamaan hyvän työilmapiirin ja tukee henkilöstöä yksilöllisesti, tai toimii muutoin poikkeuksellisen innostavasti esimiehenä
     

Valitun Puhtausalan esimiehen velvollisuudet

  • Lehtiartikkeli Puhtausala-lehteen
  • Edustaminen / kouluttaminen / muu toiminta yhdessä miniClean-tapahtumassa vuonna 2020
  • Osallistuminen 1-2 muuhun alan tilaisuuteen

 

Kuka voi ehdottaa?

Puhtausalan esimies -kilpailuun voivat ilmoittaa ehdokkaita työkaveri, työntekijä, asiakkaan edustaja tai esimies itse. Kiitos kaikille ehdotuksen tehneille!

Tuomaristo on aloittanut työskentelynsä ja voittaja julkistetaan Esimies- ja asiantuntijapäivien iltajuhlassa 24.1.2019.

Finalistien haastattelut pidetään tammikuussa 2019.

 

Lisätietoja kilpailusta antaa SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström, per-olof.ekstrom@puhtausala.fi, puh. 0400 707736.