SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » Puhtausalan innovaatiopäivä

Puhtausalan innovaatiopäivä

Ajankohta: 
18.09.2019

Puhtausalan innovaatiopäivä

Keskiviikkona 18.9.2019 klo 9.00 - 15.00

Helsinki Congress Paasitorni, Paasivuorenkatu 5 A, Helsinki

 

Mikä on Puhtausalan innovaatiopäivä?

Puhtausalan innovaatiopäivä on verkostoitumishenkinen näyttely- ja koulutustapahtuma. Pääset tutustumaan tuotteisiin ja palveluihin kätevästi teemoittain. Voit halutessasi myös osallistua jopa neljään lyhytkoulutukseen sekä seurata erittäin ajankohtaista keskustelupaneelia. Keskustelupaneelin aiheena on siivous ilman kemikaaleja ja sen alustaa FT tutkija-kouluttaja Tuula Suontamo. Tule seuraamaan keskustelua ja päättelemään, onko vedestä siivousaineeksi!

Innovaatiopäivän teemat ovat IoT, robotiikka, pienkoneet akulla, aineuutuudet ja välineuutuudet. Ympäristönäkökulmaa korostavat innovaatiot voivat olla esillä missä tahansa teemassa. Näyttely on siis koostettu teemoittain ja näin sama yritys voi olla esillä parissakin teemassa.

Näyttelyyn ja keskustelupaneeliin on vapaa pääsy, lyhytkoulutukset ovat maksullisia.

Kenelle?

Innovaatiopäivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat tuntea alan kehityksen ja olet kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi, ja otat nämä tiedot mieluiten helposti ja kätevästi. Haluat kehittää yrityksesi/organisaatiosi toimintaa ja voit työssäsi vaikuttaa asiaan. Tehtäviisi voi kuulua esim. esimiestyötä, myyntiä, perehdyttämistä, kouluttamista tai asiantuntijana toimimista, mutta tehtävänimikkeestä riippumatta olet osaltasi vastuussa uuden tiedon ja osaamisen hankkimisesta ja hyödyntämisestä organisaatiossasi.

Tervetuloa Puhtausalan Innovaatiopäivään tutustumaan alan uusiin asioihin ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa! 

 

Päivän aikataulu:

9.00 Näyttely avautuu - vapaa pääsy

9.15 - 12.00 Lyhytkoulutukset (4 x 0,5h) - maksullinen, voit ostaa koulutuspassin lounaalla tai ilman

9.15 - 9.45 Nanopinnoituksista apua puhtaanapitoon. Näe ja kuule uusimman pinnoitustekniikan hyödyt! - Jukka Laks, Partner / Nanoksi Finland Oy

10.00 - 10.30 Ympäristöasioiden huomioiminen siivouspalveluissa - Minna Konttila, Tuotejohtaja / ISS Palvelut

10.45 - 11.15 Saadaanko bakteerit kuriin kuivahöyryllä? Puhtausmittauksia vetyperoksidihöyrytetyistä tiloista - Tuula Suontamo, FT, tutkija-kouluttaja

11.30 - 12.00 Uusinta uutta siivouskonerobotiikasta - Ville Kujala, Myyntiedustaja / Tammiholma Oy

13.00 - 14.00 Keskustelupaneeli: Siivous ilman kemikaaleja - vapaa pääsy. Paneelin alustaa FT tutkija-kouluttaja Tuula Suontamo. Keskustelun moderaattorina toimii SSTL Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström.
Keskustelun panelistit: 

  • Aarne Eränen, Beretta Palvelut Oy
  • Leila Kakko, Tampereen ammattikorkeakoulu
  • Timo Kantola, Aktiviivesi Oy
  • Harri Piiparinen, OrboTech Finland Oy

15.00 Näyttely päättyy

 

Näyttelyssä esittäytyvät:

IoT - Lindström Oy, Berner Oy, VeliMark Oy ja PUHKI-hanke

Pienkoneet akulla - Kärcher Suomi Oy, KiiltoClean Oy, Kristall Pro Clean Oy, Berner Oy, Tammiholma Oy ja Orbotech Finland Oy

Aineuutuudet - Green Berry Oy, Aktiivivesi Suomi, KiiltoClean Oy, Kemvit Oy ja Suomen Sterisol Oy

Välineuutuudet - Beretta Palvelut Oy, Atop-Tieto Oy, Vileda Professional, Kristall Pro Clean Oy, VeliMark Oy ja Orbotech Finland Oy

Robotiikka - Tammiholma Oy

Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja kuulemaan uusimmat tiedot ja parhaat vinkit!

 

Näyttely pidetään Sirkus-tilassa, Paasitornin 0-kerroksessa.
Lyhytkoulutukset pidetään Tivoli-tilassa, Paasitornin 1.kerroksessa (Sirkuksen yläpuolella)

 

Koulutuspassit

Koulutuspassilla voit osallistua yhteen tai vaikka kaikkiin neljään lyhytkoulutukseen oman mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan. Koulutuspassin hinta on 50 € + alv. ja lounaan kanssa 60 € + alv. Lounas on tarjolla ravintola Juttutuvassa.
Koulutukset pidetään Tivoli-tilassa näyttelyn välittömässä läheisyydessä. Kukin koulutus kestää 30 minuuttia ja välissä on 15 minuutin tauko. Voit siis vapaasti suunnitella vierailusi ohjelman.

Koulutuspasseja on saatavilla 16.9. asti. - Koulutuspassien myynti on päättynyt. Voit peruuttaa osallistumisesi 13.9. asti kuluitta ja sen jälkeen perimme 50% osallistumismaksusta. Mikäli sinulle tulee este, voit perumisen sijaan myös luovuttaa koulutuspassisi toiselle henkilölle. Ilmoita asiasta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi, niin oikea henkilö saa pääsyn luennoille.

Muutokset mahdollisia.

Puhtausala-lehden 4/2019 -numerossa on mukana Innovaatiopäivän liite. Lehti ilmestyy 6.9.2019 ja liitteestä voit lukea lisää teemoista, näytteilleasettajista, puhujista ja puheenvuoroista sekä kemikaalittoman siivouksen paneelista.

 

Tarvitsetko majoitusta?

Scandic Paasissa on varattuna kiintiö, jossa huoneet ovat varattavissa 17.8. saakka. 1hh on 214 € ja 2hh 234 €. Voit varata huoneen tästä linkistä, käytä varauskoodia BSST170919. 

 

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajaksi innovaatiopäivään? Lue lisää täältä!