SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » SSTL Puhtausala ry:n kevätkokous 2019

SSTL Puhtausala ry:n kevätkokous 2019

Ajankohta: 
27.04.2019

SSTL Puhtausala ry:n kevätkokous 2019

27.4.2019 Radisson BLU Marina Palace Hotel, Turku

Kevätkokous vuosimallia 2019 pidetään Suomen Turussa. Kokouspäivään kuuluu ajankohtaisia asioita jäsenille sekä liittokokous, johon ovat tervetulleita kaikki jäsenet sekä yritysjäsenten edustajat.

Varsinais-Suomen Puhtausala ry:n suosiollisella avustuksella saamme pitkästä aikaa myös nauttia perinteisestä ohjelmallisesta iltajuhlasta. Tätä ei kannata missata!

Perjantaina 26.4. iltapäivällä on myös koulutus superedulliseen jäsenetuhintaan. Tervetuloa myös sinne.

 

Ohjelma:

Mahdollista aamuohjelmaa edellisenä päivänä saapuneille ja/tai muuten vaan aamuvirkuille

11.30 Rekisteröityminen ja lounas

12.30 Ajankohtaista SSTL Puhtausala ry:stä

13.30 Kahvi ja kokoukseen rekisteröityminen

14.00 Liittokokous

Majoittuminen yms.

17.30 Lähtö iltajuhlaan (bussikuljetus hotellin edestä)

24 mennessä paluu Turun keskustaan

 

Iltajuhla

Varsinais-Suomen Puhtausala ry järjestää liittokokouksen iltajuhlan lauantaina 27.4.2019. Illan ohjelmaan kuuluu taattua turkulaista viihdettä, musiikkia, rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja juomaa kauniin luonnon keskellä Turun lähiseudulla. Paikka on vielä salaisuus!

Varauduthan lämpimään, mutta juhlan mukaiseen pukeutumiseen. Jalkaan voit laittaa hyvät ja mukavat, tanssiinkin sopivat kengät. Juhlapaikka on kauniissa maisemissa luonnon keskellä, kuitenkin sisätiloissa.

Illalliskortin hinta tarkentuu vielä, mutta asettuu 50-60 € välille per henkilö. Hintaan sisältyy meno- ja paluukuljetus, illallinen, ruokajuomat ja ohjelma. Hyvä seura tulee kaupan päälle. :-)

Juhlasta palataan Turun keskustaan klo 24 mennessä, joten sen jälkeen ehtii vielä halutessaan tutustua Turun yöelämään.

Tiedot täydentyvät.

 

Ilmoittaudu kokoukseen ja iltajuhlaan viimeistään 10.4.2019.

Ilmoittaudu tästä!

Voit ilmoittautua kokoukseen ja iltajuhlaan sekä varata majoituksen tällä samalla lomakkeella. Päivän kokous tarjoiluineen on osallistujille maksuton, iltajuhla ja majoitus omakustanteisia. Iltajuhla maksetaan Varsinais-Suomen Puhtausala ry:n tilille (tiedot täydentyvät pian) viimeistään 10.4.2019. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin.

 

Majoitus

Liittokokouksen ja sitä edeltävän koulutuksen osallistujille on varattu majoituskiintiö Radisson BLU Marina Palace Hotellista ajalle 26.-28.4.2019. Hinnat ovat 118 € / 1hh ja 138 € / 2hh per huone. Hinnat sisältävät buffetaamiaisen, arvonlisäveron sekä asiakassaunan. Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka. Varaa majoitus ilmoittautumislomakkeella. Majoitus maksetaan paikan päällä suoraan hotellille.

Ilmoittaudu tästä!