SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » SSTL Puhtausala ry:n syyskokous

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous

Ajankohta: 
19.10.2017

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2017

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous pidetään torstaina 19.10.2017 m/s Gabriellalla Helsingin Katajanokalla laivan ollessa satamassa. Kokoontuminen terminaaliin klo 13.00, jonka jälkeen siirrytään yhdessä laivalle kokoustilaan. Aloitetaan kahveilla ja kokoukseen rekisteröitymisellä, kokous pidetään klo 13.30 - 15.30.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, mikä syyskokouksen osalta tarkoittaa mm. seuraavan vuoden toimintasuunnitelmaa sekä SSTL Puhtausala ry:n hallituksen kokoonpanoa. Tule siis mukaan päättämään tärkeistä henkilövalinnoista, kokouksessa valitaan myös liiton uusi puheenjohtaja! Kaikki jäsenet ovat erittäin tervetulleita kokoukseen ja uusien sääntöjen mukaisesti kyseessä ei enää ole edustajakokous, vaan kaikilla jäsenillä on myös äänioikeus.

Vuoden alusta voimaan tulleen sääntömuutoksen myötä myös kokouksiin liittyviin asioihin on tullut muutoksia. Aiemmin oli yhdistyspäivä, liittokokous ja iltajuhla. Tällä kertaa on liittokokous ja riemukas risteily, jossa voi yhdistää huvin ja hyödyn kätevällä tavalla. Kokouksen jälkeen voi siis poistua laivalta, mutta jos suinkin pystyt, osallistu myös Puhtausalan kehityspäivän risteilylle! Puhtausalan kehityspäivän ohjelma alkaa syyskokouksen jälkeen klo 16.00 ja jatkuu Helsinki-Tukholma -risteilyllä. Paluu on lauantaina 21.10. klo 10.10. Seminaariristeilyn hinta on puristettu mahdollisimman edulliseksi ja se sisältää myös kaikki ruokailut sekä iltaviihteen laivalla. Katso tarkemmat tiedot Puhtausalan kehityspäivän tapahtumasivulta.

Jos tulet vain kokoukseen, ilmoittaudu 4.10.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@puhtausala.fi tai kirjeitse osoitteeseen SSTL Puhtausala ry, Haapaniemenkatu 7-9 B, 00530 Helsinki.

Jos osallistut sekä kokoukseen että Puhtausalan kehityspäivän risteilylle, ilmoittaudu risteilylle ja ilmoittautumislomakkeella voit ruksia liittokokoukseen osallistumiseen liittyvän kohdan.
 

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan liiton toimintaan ja alan kehitykseen!