SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » SSTL Puhtausala ry:n syyskokous

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous

Ajankohta: 
20.10.2018

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous

Lauantaina 20.10.2018

Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Tervetuloa SSTL Puhtausala ry:n syysliittokokoukseen Jyväskylään!

 

Lauantain 20.10. ohjelma:

9.30 Ilmoittautuminen kokouspäivään

10.00 Ajankohtaista SSTL Puhtausala ry:stä
Uusia kuulumisia Puhtausala-lehteen liittyen, liitto mukaan uuteen hankkeeseen, mitä kivaa tulossa loppuvuoteen 2018 ja 2019, uusia koulutusmuotoja, toimihenkilöesittely, jne.
Per-Olof Ekström, Marja Mäkkeli, Minna Forstadius, Minna Kyllinen

11.30 Ryhmäkuva

11.45 Lounas

12.30 Luento: Kuinka rekrytoida osaajia ja rakentaa hyvää työyhteisöä?
Minna Liminka, valmentaja, Oiwa Solutions Oy

13.30 Kahvi ja kokoukseen järjestäytyminen

14.00 Liittokokous
Sääntömääräinen syyskokous, jossa suunnitellaan vuotta 2019 ja valitaan uusia jäseniä liittohallitukseen.

 

Liittokokouspäivä kokonaisuudessaan on avoin kaikille SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäsenille sekä yritysjäsenten edustajille. Kerro ilmoittautumislomakkeella mikäli edustat kokouksessa yritysjäsentä. Liitto tarjoaa päivän ohjelman ja ruokailut.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Laita viestiä minna.forstadius@puhtausala.fi, jos sittenkin pääset mukaan!

 

Illallinen jo perjantaina 19.10.

Illallinen on jo liittokokousta edeltävänä iltana eli perjantaina 19.10.2018 klo 19.00. Se on perinteiseen tapaan omakustanteinen (50 € / hlö, laskutetaan etukäteen). Illalliselle ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin syyskokoukseen.

Huom! Kannattaa osallistua myös perjantaina Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät -koulutukseen, johon jäsenet pääsevät erityisen edullisesti, vain 99 € (sis. alv)!

 

Haluatko mukaan liittohallitukseen?

Uusien liittohallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle kuuluu syyskokouksen asialistaan. Lisäksi valitaan kaksi liittohallituksen varajäsentä. Henkilövalintojen sujuvuuden kannalta olisi tarpeen, että hallitusehdokkaat olisivat tiedossa jo ennen kokousta. Ehdokkaita voi ehdottaa niin yhdistyksen henkilöjäsenet kuin yritysjäsenet. Myös itse voi ilmoittautua ehdokkaaksi.

Liittohallitus on SSTL Puhtausala ry:n ylin päättävä elin, jonka tehtäviin kuuluu mm. liiton toiminnan kehittäminen sekä koko alan edistäminen ja kehitykseen vaikuttaminen yhdessä jäsenten ja henkilökunnan kanssa.

Lähetä ehdotuksesi 3.10. mennessä joko toiminnanjohtaja Per-Olof Ekströmille per-olof.ekstrom@puhtausala.fi tai puheenjohtaja Marja Mäkkelille marja.makkeli@riveria.fi.

Muistathan pyytää ehdokkaaltasi tehtävään suostumuksen ennen ehdottamista ja liitä mukaan ehdokkaan yhteystiedot.

- Ehdokkaaksi voi ilmoittautua vielä paikan päälläkin. Etukäteen ilmoittautumalla saa kuitenkin enemmän esittelyaikaa. :-)
- Kiitos jo ilmoittautuneille!

 

 

 

Majoitus

Sokos Hotel Alexandraan on varattu perjantain koulutukseen ja/tai lauantain liittokokoukseen osallistuville majoituskiintiö pe-la 19.-20.10. yölle, hinnat 1hh 128 €/yö ja 2hh 138 €/yö. Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron,
sekä voimassa olevan ALV:n. Hintoihin sisältyy S-Card –edut. Hinnoista ei saa bonusta S-etukortilla. Majoitus varataan samalla lomakkeella, jolla ilmoittaudutaan syyskokoukseen. Majoitus on omakustanteinen ja maksetaan paikan päällä.

 

Sijainti ja saapuminen

Sokos Hotel Alexandra sijaitsee aivan Jyväskylän matkakeskuksen läheisyydessä, osoitteessa Hannikaisenkatu 35. Tänne on helppo saapua niin junalla, bussilla kuin henkilöautollakin. Autolla saapuvalle löytyy hotellin sisäpihalta paikoitustilaa ja parkkihalli on lähellä kadun toisella puolella. Koko Jyväskylän keskusta houkutuksineen on Alexandran läheisyydessä.