SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Tapahtumat » SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2019 ja risteily

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2019 ja risteily

Ajankohta: 
11.10.2019 - 12.10.2019

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2019 ja risteily

11.10.2019 syyskokous Helsingissä, Radisson Blu Seaside (Ruoholahdenranta 3)
11.-12.10.2019 Helsinki-Tallinna risteily Silja Europalla (lähtö Länsiterminaalista)

Syyskokous 2019 sekä jäsenetukoulutus pidetään Helsingissä, Radisson Blu Seaside -hotellissa lähellä laivaterminaalia. Koulutus on maksuton kaikille jäsenille! Kokousosioon kuuluu ajankohtaisia asioita jäsenille sekä liittokokous, johon ovat tervetulleita kaikki jäsenet sekä yritysjäsenten edustajat. Syksyn liittokokous onkin erityisen tärkeä henkilövalintoineen.

Liittokokouksen iltajuhla vietetään tällä kertaa risteilyn merkeissä. Risteily lähtee Helsingistä perjantaina illalla ja laivalla syödään yhteinen illallinen. Aamulla on mahdollisuus vierailla Tallinnassa ja Helsinkiin palataan klo 16.00.
 

Aikataulu ja ohjelma 11.10.2019:

9.00 Rekisteröityminen ja aamun kahvitori

9.30 Perehdyttäminen ja tiimityö -koulutus
Koulutuksessa käsitellään viisiportainen perehdytysmalli ja saadaan vinkkejä, miten erilaisten perehdytettävien kanssa voi toimia. Lisäksi tutustutaan tiimityöskentelyn kannalta oleellisiin asioihin tiimin muodostumisessa. Koulutus on jäsenille maksuton.
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

11.30 Lounas

12.30 Liiton ajankohtaiset
Per-Olof Ekström (toiminnanjohtaja), Minna Kyllinen (puhtausasiantuntija), Minna Forstadius (tuotepäällikkö), SSTL Puhtausala ry

13.30 Kahvi ja kokoukseen rekisteröityminen

14.00 Liittokokous

Laivaan päästään klo 17.15, yhteinen kokoontuminen kokouskannella klo 17.30 - 18.00.

Laiva lähtee klo 18.30.

Illallisbuffet klo 20.30

Haluaisitko mukaan liittohallitukseen? Uusien liittohallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle kuuluu syyskokouksen asialistaan. Lisäksi valitaan kaksi liittohallituksen varajäsentä. Henkilövalintojen sujuvuuden kannalta olisi tarpeen, että hallitusehdokkaat olisivat tiedossa jo ennen kokousta. Ehdokkaita voi ehdottaa niin yhdistyksen henkilöjäsenet kuin yritysjäsenet. Myös itse voi ilmoittautua ehdokkaaksi.

Lähetä ehdotuksesi 2.10. mennessä joko toiminnanjohtaja Per-Olof Ekströmille per-olof.ekstrom@puhtausala.fi tai puheenjohtaja Marja Mäkkelille marja.makkeli@riveria.fi.
Muistathan pyytää ehdokkaaltasi tehtävään suostumuksen ennen ehdottamista ja liitä mukaan ehdokkaan yhteystiedot.

 

Lauantai 12.10.2019:

Klo 7.00 - 10.00 aamiainen

Aamupäivällä voi käydä Tallinnassa, laiva lähtee klo 12.30.

Klo 14.15 Lounasbuffet

Klo 16.00 Laiva Helsingissä

 

Kokouspäivään kuuluva jäsenetukoulutus ja ohjelman mukaiset tarjoilut ovat maksuttomia kaikille jäsenille. Risteily on omakustanteinen.

Risteilyn hinta on 125 euroa / hlö jaetussa 2 hengen A-luokan hytissä ja 170 euroa / hlö omassa A-luokan hytissä. Risteilyn hintaan kuuluu tervetuliaismalja, illallisbuffet juomineen, aamiaisbuffet ja lounasbuffet sekä majoittuminen A-luokan hytissä, valinnan mukaan omassa tai jaetussa kahden hengen hytissä.

Laivan viihdetarjonnasta risteilyillalle päivittyy tietoja tähän myöhemmin. Lauantaina aamulla on mahdollista vierailla Tallinnassa, laiva on Tallinnassa D-terminaalissa. Aamupäivän aikana ehtii vaikka kävellen vanhaan kaupunkiin ja takaisin, mutta myös lähempänä satamaa on esim. kauppoja ja muutama kauppakeskuskin.

Ilmoittaudu syyskokouspäivään ja risteilylle viimeistään 12.9.2019. - Ilmoittautuminen risteilylle on päättynyt.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50 - 100 % osallistumismaksusta, riippuen peruutuksen ajankohdasta ja laivayhtiön peruutusehdoista. Lisätietoja antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi
 

Ilmoittaudu syyskokouspäivään viimeistään 26.9.2019. - Ilmoittautuminen syyskokouspäivään on päättynyt.
Jos sinulle tulee ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen este, otathan yhteyttä mahdollisimman pian, jotta tarjoilut voidaan mitoittaa oikein.

 

Muutokset mahdollisia.