Air Revival puhdistaa sisäilmaa jo 30 minuutissa

Ruotsissa kehitetty innovaatio, Air Revival puhdistaa sisäilmaa tehokkaasti kodeissa ja julkisissa tiloissa.
Patentoitu Air Revival vähentää tutkitusti sisäilmasta bakteereja, homeitiöitä ja allergeeneja.


Staattista sähköä hyödyntävä laite kerää epäpuhtaudet itseensä ja laitteen kiinnityskohtaan ja puhdistaa huoneilmaa jo 30 minuutissa. 
Air Revival -sisäilmanpuhdistinta on tutkittu koronan kaltaisten virusten hallintakyvyn suhteen jo vuosia. Virukset leviävät kuin aerosolit ja tartuttavat hyvästä käsihygieniasta huolimatta. Air Revival -laitteita on asennettu Ruotsissa julkisiin tiloihin osana koronaviruksen ennaltaehkäisyä.

Tutkimustulokset viittaavat siihen, että hengitystieinfektiot kulkeutuvat ilman välityksellä. Kun ilman suhteellinen kosteus on yli 35 prosenttia, ilman puhdistaminen sähköstaattisella periaatteella vähentää ilman hiukkaskuormaa, mutta myös eliminoi viruksia, kertoo laitteen kehittäjä, ruotsalainen professori Karl Rosén.
 
Jo yhdellä Air Revival -laitteella voidaan sisäilmasta kaapata 90 prosenttia hiukkasista keskikokoisessa huoneessa. Huoneilma puhdistuu jo 30 minuutissa. Laite vetää haitallisia hiukkasia ilmasta ja kerää ne lasiin tai peiliin, josta ne on helppo puhdistaa.

Lue tuotteesta lisää tästä

Airrevival.fi 

Tilaa uutiskirje