Asuntomessuille viikko "syntymäpäiväjuhlahulinaa"

Asuntomessut järjestetään ensi kesänä Tuusulassa. Messuportit avataan heinäkuun 10. päivänä perjantaina ja ne ovat avoinna elokuun 9. päivään asti. Yhteensä Asuntomessut ovat avoinna 31 päivän ajan. Neljä messuviikkoa on teemoitettu siten, että ensimmäinen teemoitettu viikko on omistettu Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi syntymäpäiväjuhlahulinaan. Messujen toisella viikolla keskitytään sisustamiseen, rakentamiseen ja remontointiin. Kolmas viikko on taiteen ja kulttuurin viikko, ja neljännellä viikolla nostetaan keskiöön vastuullisuus. Jokaisella viikolla on myös pidennetty ilta, jolloin messuportit ovat avoinna klo 21 asti ja illan kruunaa huippuartisti.

"Haluamme herättää keskustelua valituista teemoista sekä lisäksi järjestämme työnäytöksiä ja tietoiskuja ja toimimme alustana näiden teemojen esille tuomiseen myös muille toimijoille. Keskiviikkoisin on myös mahdollisuus kiertää normaaleja aukioloaikoja pidempään ja jäädä nauttimaan esimerkiksi Chisun, Maija Vilkkumaan, Erinin tai Kolmannen naisen esiintymistä", Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää kertoo.

Luonnonläheinen messualue sijaitsee Tuusulassa Hyrylän keskustan palveluiden tuntumassa, ja alueelle rakentuu monimuotoinen asuntokanta. Messuvieraille esitellään yli 40 messukohdetta.

"Pääsemme esittelemään townhouseja, eli kaupunkipientaloja, sekä kerrostaloasuntoja ja myös pientaloja, eli kyseessä on hyvin monipuolinen asuinalue", Vuorenpää kertoo.

 

 

 

Rykmentinpuiston asuntomessualue tammikuun alussa 2020. Kuva: Suomen Asuntomessut

Rykmentinpuiston asuntomessualue tammikuun alussa 2020. Kuva: Suomen Asuntomessut

 

 

Tilaa uutiskirje