Yli 55-vuotiaille uusi väylä työelämään

FemtioFemPlus haluaa rakentaa Suomeen maanlaajuisen ViiskytViisPlus-verkoston, joka tarjoaa monenlaisia työmahdollisuuksia erityisesti yli 55-vuotiaille. ViiskytViisPlus tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille esimerkiksi kotitöiden hoitamista, remontointiapua, kiinteistönhuoltoa tai vaikkapa puutarhanhoitoa. Palveluista huolehtivat seniori-ikäiset työntekijät, jotka haluavat edelleen hyödyntää osaamistaan ja tarjota työpanostaan, mutta joilla on usein vaikeuksia löytää töitä.

ViiskytViisPlus -yrityksen tavoitteena on rekrytoida vuodessa vähintään kymmenen franchising-yrittäjää, joiden palveluksessa olisi arviolta 250 seniorityöntekijää.

Suomen ensimmäiset ViiskytViisPlus-yrittäjät ovat siuntiolaiset Sami ja Ninni Kinnunen, joiden palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa siivoukset, puutarhanhoitopalvelut, remontit ja muut kotipalvelut.

Ruotsissa FemtioFemPlus-nimisenä toimiva yritys on noussut kymmenessä vuodessa yhdeksi johtavista franchising-mallilla toimivista kotitalous- ja yrityspalveluiden tarjoajista. Sen yli 40 franchise-yrittäjän palveluksessa on noin 1 000 seniorityöntekijää. Myös asiakkaista suuri osa on senioreita, jotka voivat hankkia palvelusta helposti sopivan määrän tarvitsemaansa apua kotiin. (Lähde: ePressi.com)

Kuva: ScanStockPhoto

Tilaa uutiskirje