Lajitteluasemien aukioloajat laajenevat ensi vuonna Lounais-Suomessa

LSJH:n lajitteluasemien aukioloaikoja on laajennettu asiakaspalautteen sekä asiakasmäärien perusteella. Esimerkiksi Korvenmäen jätekeskuksen lajitteluasema on auki tiistaista perjantaihin kaksi tuntia aiempaa pidempään, ja Topinojalla ja Korvenmäessä palvellaan kevään ja syksyn sesonkikuukausina joka arkilauantai.
”Heti tammikuun toisesta päivästä alkaen laajentuvat Salon Korvenmäen lajitteluaseman aukioloajat. Asema on jatkossa auki joka arkipäivä aamuseitsemästä iltaseitsemään”, kertoo LSJH:n palvelusuunnittelija Marko Kokkonen.
Turun Topinojan jätekeskuksen ja Korvenmäen jätekeskuksen lajitteluasemat pidetään auki jokaisena arkilauantaina huhti–toukokuussa ja syys–lokakuussa. Lisäksi kesäkuukausina Topinojan, Korvenmäen, Raision Isosuon ja Paraisten Rauhalan lajitteluasemien kuukausittaista arkilauantaiaukioloa on pidennetty.
”Asukkaat ovat toivoneet Topinojalla ja Korvenmäessä lauantaiaukioloaikoja. Lisäämällä niiden määrää sekä pidentämällä aukioloaikaa, vastataan asukkaiden kysyntään ja saadaan purettua asemien ruuhkahuippuja”, Kokkonen sanoo. (Lähde: ePressi)

KUVA: Kuormantarkastus Rauhalan jätekeskuksen lajitteluasemalla (kuva: LSJH).

Tilaa uutiskirje