OrboTech Finland Oy:n uudet partneruudet

OrboTech Finland Oy:n uudet partneruudet

OrboTech Finland Oy laajentaa robotiikkaan ja käsihygieniaan.

OrboTech Finland Oy jatkaa strategista panostustaan puhtausalaa muuttaviin innovaatioihin. OrboTech on nimitetty ICE Robotics EMEA:n, Smixin ja Sanitise Now - yritysten Suomen partneriksi.

ICE Robotics (USA) on yhdistänyt voimansa robotiikka teknologian kärkitekijän Soft Bank Roboticsin (Japani) kanssa muuttaakseen puhtausalaa. ICE Robotics tuo yhteiseen malliin puhtausalan osaamisen, globaalin partneri verkoston ja innovatiivisen teknologian.Soft Bank Robotics tuo puolestaan tekoäly kehityksen, IoT:n ja robotiikan. Yhteistyön ensimmäinen hedelmä on WHIZ.

Smixin ( Sveitsi) on patentoidun Smixrain sekoittimen ympärille rakennettu globaali yritys, joka pyrkii hyödyntämään markkinoiden kehittymisen momentumin kohti kestävämpää kehitystä yhdistämällä veden ja saippuan säästön digitaalisten ratkaisujen kanssa. Smixin on mukana MADE BLUE – puhdasvesi projektissa.

Sanitise Now ( Englanti) on yritys, joka pyrkii hyödyntämään ” uuden normaalin” tuomalla markkinoille laadukkaita käsihuuhde laitteita, jotka voidaan profiloida asiakkaiden väreillä, logoilla ja viesteillä. Tarkoitus on, että laitteet ovat niin hyvännäköisiä, että niitä halutaan pitää esillä ja ihmiset löytävät ne etsimättä.

Uusia tuotteita

•    WHIZ – robotti-imuri tuo tehokkuutta ja tarkkuutta imurointiin; tasalaatuinen lopputulos joka päivä, puhtaampi sisäilma paremman puhdistamisen ansiosta, tämän lisäksi robotti-imuri vapauttaa työntekijän pois monotonisesta imuroinnista tekemään samanaikaisesti vaativampia siivoustehtäviä.

•    SMIXIN – tuo helpotusta käsihygieniaan; Smixin- mobiileilla käsinpesupisteillä tarjoat työntekijöille ja asiakkaille käsien pesun käytännössä missä vain kiinteistössäsi. Patentoidun Smixin sekoittajan avulla saavutat jopa 90% säästöt vesikustannuksissa ja 60% säästöt saippuassa.

•    SANITISE NOW – tyylikkäät ja näkyvät käsihuuhde automaatit, jotka tiloissa vierailevatkin löytävät. Tuotesarjasta löytyy kolme eri kokoa kolmella eri värillä musta, sininen ja valkoinen; lattiamalli, seinä- ja tiski malli sekä pöytämalli. Lattia- ja seinämallit profiloituna on mahdollista saada omalla tai asiakkaan logolla.

 

Lisätietoja: www.orbotech.fi
asiakaspalvelu@orbotech.fi

 

 

Tilaa uutiskirje