Patentoitu KW Desinfektion LifeClean nyt testattu koronaviruksen suhteen

Patentoitu KW Desinfektion LifeClean nyt testattu koronaviruksen suhteen

KW Desinfektion LifeClean on nyt saatu testattua koronaviruksen suhteen. Seulontatesti on tehty  koronaviruksen osalta MSL:ssä (Microbiological Solutions Ltd)., joka on riippumaton tutkimuslaitos Isossa-Britanniassa.

Seulontatestin tulos KW Desinfektion LifeClean tuotteesta:
"KW Desinfektion LifeClean passed the test within 1 minute with (läpäisi testin 1 minuutissa) :>4.25 log10. (EN 14476:2013+A2:2019)"

Kontaktiaika on aika, joka desinfiointiaineelta vaaditaan desinfioimiseen ja kuivumisaika on aika, jonka aikana kostutettu pinta kuivuu. Desinfiointiaine on täysin hyödytön, jos kontaktiaika on pidempi kuin kuivumisaika eli desinfiointiaine ei ehdi vaikuttaa ennen kuin pinta on kuivunut.
KW Desinfektion LifeClean tarvitsee ainoastaan 1 minuutin kontaktiajan tappaakseen koronaviruksen ilman tarvetta pinnan uudelleen kastamiseen.       

Tuotetta käytetään niin, että 1. poistetaan kaikki näkyvä lika ja puhdistetaan pinta pesuaineliuoksella. Huuhtelu puhtaalla vedellä.
2. Levitetään KW Desinfektion suoraan pinnalle tai käyttäen sillä kostutettua siivouspyyhettä tai spraypulloa.Vaikutusaika kaksi minuuttia.
3. Pyyhi tai huuhtele vedellä, mikäli et ole varma materiaalin sopivuudesta KW Desinfektionille.
4. Pinnan säännöllinen peruspuhdistus on suositeltavaa.
5. Merkitse tuotteen avauspäivä etikettiin. Avatun tuotteen käyttöaika 4 viikkoa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.

Tilaa uutiskirje