Kiilto saa etanolia Ruotsista käsihuuhteiden valmistukseen

Kiilto saa etanolia Ruotsista käsihuuhteiden valmistukseen

Koronaviruksen puhkeamisen jälkeen ammattihygienian ja kuluttajien hygieniatuotteiden kysyntä on kasvanut merkittävästi. Kiilto on tehostanut tuotantoaan vastatakseen kasvaneeseen kysyntään mahdollisimman hyvin. Tuotantoa on kuitenkin hankaloittanut desinfioivien tuotteiden valmistukseen tarvittavan etanolin äkillisesti kasvaneen tarpeen vuoksi huono maailmanlaajuinen saatavuus.
"Absolut Companyn lahjoitus on äärettömän arvokas Kiillolle. Se auttaa meitä pitämään tuotannon tehokkaasti käynnissä, kun työaikaa ei mene hukkaan raaka-aineiden puutteen takia. Juuri tällaisina vaikeina aikoina meidän täytyy yhdistää voimamme ja auttaa toisiamme niin paljon kuin mahdollista varmistaaksemme, että terveydenhuoltosektori voi jatkaa tärkeää työtään", toteaa KiiltoClean Ab Ruotsin maajohtaja Patrik Hene.
"Etanolin määrä, jonka saamme lahjoituksena Absolut Companylta, on huomattava, ja Kiilto tulee lahjoittamaan vastaavan summan rahaa hyväntekeväisyyteen. Emme ole päättäneet vielä tarkkaa kohdetta, mutta haluamme auttaa erityisesti heitä, jotka kärsivät taloudellisesti tästä käynnissä olevasta pandemiasta", jatkaa Hene.
Etanolia kuljettava rekka lähti Absolut Companyn tehtaalta Århusista 20.3. perjantaiaamuna ja saapui Kiillon tehtaalle Tanskan Assensiin myöhemmin samana päivänä.
Kiilto valmistaa tällä hetkellä desinfioivia tuotteita vuorokauden ympäri vastatakseen kysyntään, mikä ei kuitenkaan valitettavasti riitä vastaamaan koko markkinan tarpeisiin.

 

Tilaa uutiskirje