Siivouslahjakortit menevät joulun alla kuumille kiville

Aineettomien lahjojen suosio on näkynyt viime vuosina selvänä piikkinä siivouslahjakorttien myynnissä joulun alla. Nykypäivän tavarapaljouden keskellä lähimmäisille halutaan tarjota iloa ja konkreettista apua arkeen.

Joulu on kaupanalan suurin sesonki, mutta sitä se on enenevissä määrin myös erilaisille palveluntarjoajille. Ympäristötietoisuuden kasvaessa kuluttajat ovat viime vuosina suosineet tavaran sijaan myös aineettomia lahjoja. Kotisiivouksen yleistyessä sen merkitys arjen helpottajana on huomattu myös lahjoja pohtivien kuluttajien keskuudessa.

Kiireinen arki näkyy monen elämässä niin, että usein kotityöt jäävät puolitiehen eikä ehdi tarpeeksi apuun ikääntyville vanhemmille. Puhdas koti on tärkeää ja tuo lisäksi hyvää mieltä. Siivouslahjakortin avulla lahjan antaja voi tällä tavalla tarjota apuaan esimerkiksi isovanhemmalleen tai kiireistä arkea elävälle läheiselleen. Välittäminen näkyy konkreettisena avun tarjoamisena. Siivouslahjakortti sopii myös viimehetken lahjahankintoihin – lahjan kun saa ostettua verkosta saman tien eikä ostaminen vaadi stressaavaa kierrosta kauppoihin.

Tilaa uutiskirje