SSTL Puhtausala ryn puheenjohtaja Marja Mäkkeli syksyn liittokokouksessa: Puhtausalan merkitys tullut näkyväksi

SSTL Puhtausala ryn puheenjohtaja Marja Mäkkeli syksyn liittokokouksessa: Puhtausalan merkitys tullut näkyväksi

”Syksyllä 2019 toimintasuunnitelmaa hyväksyessämme liittokokouksessa emme aavistaneet, mitä vuosi 2020 tuo tullessaan. Asiat muuttuivat aivan muuksi. Pieni COVID 19 -virus muutti koko maailman”, kertoi SSTL Puhtausala ry:n puheenjohtaja Marja Mäkkeli yhdistyksen syksyn 2020 liittokokouksessa.

”Tämän päivän piti olla SSTL Puhtausala ry:n 50-vuotisjuhlapäivä. Päivä oli varattu juhlaseminaarille ja kokoukselle ja illan piti huipentua juhlagaalaan. Nyt juhlaseminaari ja juhlagaala on siirretty keväälle 2021”, Mäkkeli totesi.avauspuheessaan.

Jotakin hyvääkin koronasta on kuitenkin seurannut: ”Me tarvitsimme koronan nähdäksemme asiat uusin silmin. Puhtauspalvelujen merkitys ja tärkeys on tullut näkyväksi aivan uudella tavalla”. 

Nykyinen aika on Mäkkelin mukaan haastanut toimimaan uudella tavalla niin valtioita kuin yrityksiä. Suomen valtio on varautunut elvyttämään Suomen taloutta ja yritystoimintaa valtaisalla budjetilla.

”Maamme sijoittaa tulevaisuuteen.”

Myös SSTL Puhtausala ry:n hallitus esitti liittokokoukselle toimintasuunnitelmassa ja budjetissa ensi vuodelle 2021 elvytystä ja siten panostusta tulevaisuuteen.

Myös Mäkkeli suuntasi katseensa tulevaisuuteen: ”On uskottava tulevaisuuteen. On luotava tulevaisuus. Ensi vuonna on 50-vuotisjuhlien ja tapahtumien lisäksi mm. Finnclean-messut. Uskon, että meillä tulee olemaan jotain uutta.”

Mäkkeli kiitteli puheessaan eri tahoja, erityisesti heitä, jotka ovat viimeisen 50 vuoden aikana olleet rakentamassa yhdistyksen toimintaa.

”Suuri kiitos näille 50 vuotta toimintaamme vakaalle pohjalle rakentaneille. Heidän toimintansa mahdollistaa nyt myös tulevaisuuteen sijoittamisen”, hän kertoi.

Päivi Vuorihuhta uutena jäsenenä hallitukseen

Päivi Vuorihuhta valittiin hallituksen uudeksi jäseneksi erovuorossa olleen Päivi Klementin tilalle. Erovuorossa olleet Marju Haarala ja Erja Hammarén jatkavat myös uudessa hallituksessa, samoin myös Eeva-Leena Lappalainen, Päivi Sihvonen ja Titta Valtonen.

Hallituksen varajäseniksi valittiin Jarmo Konttila ja Päivi Klemetti.

 Marja Mäkkeli puhumassa viime keväänä SSTL Puhtausala ry:n esimies- ja asiantuntijapäivillä.

Tilaa uutiskirje