Siivousyliopisto aloitti netissä

Liiketoimintajohtaja Veiko Poldkivi on avannut Internetissä siivousalan yrittäjiä ja siivousalalle aikovia palvelevan Siivousyliopiston.Siivousyliopisto.fi -sivuilta yrittäjät saavat vastauksia moniin mieltänsä askarruttaviin kysymyksiin. Sivusto tarjoaa apua muun muassa apua palveluiden myyntiin. Sivuilta löytyy mm. niksejä hyvään asiakaspalveluun, neuvoja työntekijöiden rekrytointiin ja perehdyttämiseen, vinkkejä työntekijöiden motivointiin sekä neuvoja monikulttuurillisessa työympäristössä toimimiseen.

Siivousyliopiston perustamisen taustalla oli Poldkivin mukaan halu auttaa muita siivousalan yrittäjiä käytännönläheisesti. Hänellä on itsellään kokemusta puhtausalalta yli 14 vuoden ajalta. Näihin vuosiin mahtuu hänen mukaansa onnistumisia kuin epäonnistumisiakin.

”Tiedän kokemuksesta, että siivousalan yrittäjä on usein lukuisten ongelmiensa kanssa aivan yksin ja apua ongelmiin on monesti hankala saada. Siivousalan yrittäjä kohtaa usein urallaan sellaisia ongelmia, kuten esimerkiksi työntekijöiden rekrytoinnin vaikeus, yrityksen kannattavuushaasteet ja erilaiset haastavat henkilöstöongelmat. On erittäin raastavaa ja voimia vievää yrittää selviytyä tästä kaikesta eteen tulevasta aivan yksin. Siivousyliopistossa yrittäjä saa tukea muilta yrittäjiltä”, hän kertoi.

Siivousyliopiston tarkoituksena on myös, että yrittäjät voivat verkostoitua keskenään.

”Tämä kaikki siksi, että alan yrittäjät voivat paremmin ja samalla myös koko ala”, Poldkivi sanoi.

Veiko Poldkivi on avannut netissä Siivousyliopiston, joka auttaa muita siivousalan yrittäjiä ja alalle aikovia etenkin yritysmaailmaan liittyvissä kysymyksissä. Kuva: Siru Väisänen

Tilaa uutiskirje