Koulutusuutisia

Koulutusuutisia

Syksyn 2015 koulutuksia
 

Syksyn koulutukset pyörähtävät käyntiin syyskuussa, kun Kouvolassa pidetään Kosteus- ja homevauriokohteiden siivous -koulutus 16.9.2015. Vastaavantyyppinen koulutus pidettiin huhtikuussa Helsingissä, ja nyt sisältöä on hieman muokattu saadun palautteen mukaan. Koulutus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään tietoa kosteus- ja homevaurioista, sisäilma-asioista ja homepölysiivouksesta. Tätä koulutusta on mahdollista saada myös muualle Suomeen, ota yhteyttä (minna.forstadius(at)puhtausala.fi), mikäli koet, että sinun alueellasi olisi tarvetta ja kiinnostusta! Kouvolan koulutuksen ilmoittautuminen on avattu, lue lisää täältä.

 

Hankintalaki on uudistumassa. Tietoa muutoksista ja niiden vaikutuksista myös puhtausalan toimijoihin saat Hankintalain muutokset -koulutuksessa 17.9.2015 Helsingissä. Kouluttajina on kolme nimenomaan hankintalakiin perehtynyttä puhujaa: Markus Ukkola Työ- ja elinkeinoministeriöstä, Katariina Huikko Kuntaliitosta ja Johanna Lähde Castrén & Snellmanilta. Lue lisää, ilmoittautuminen avataan pian.

 

Syksyn näyttely- ja koulutustapahtuma miniClean pidetään Lahdessa Sibeliustalolla 24.9.2015. Näytteilleasettajia on jo reilusti yli 20, vielä muutama mahtuu mukaan! Tapahtumassa on myös kolme lyhyttä täsmäkoulutusta aiheina oman elämän johtaminen, työnsuunnittelu ja asiakkaan kohtaaminen. Jo itsessään Sibeliustalo on käymisen arvoinen paikka, ja Päijät-Hämeen Sty on suunnitellut päivän ajalle ohjelmaa ja leppoisaa verkostoitumistapahtumaa näyttelyn jälkeen. Näyttely on avoinna klo 9-15 ja sinne on vapaa pääsy. Lue lisää.

 

Syksyyn kuuluu myös kaksi Ohjaajapäivää. Niistä ensimmäinen pidetään Helsingissä Kalastajatorpalla 22.10.2015. Ohjelmassa on sekä tärkeää tietoa että inspiraatiota työhön. Päivä alkaa hyödyllisillä tietopaketeilla liittyen siivousaineiden pakkausmerkintöihin ja käyttöturvallisuustiedotteisiin sekä pintamateriaalien puhdistukseen ja hoitoon. Iltapäivällä irrotellaan positiivisen itsetunnon parissa! Kalastajatorppa viettää parhaillaan 100-vuotisjuhlavuottaan, mikä näkyy myös esim. iltapäiväkahvin tarjoiluissa. Ja onhan se historiallinen paikka muutenkin. Ilmoittautuminen avataan pian, lue lisää!

Toinen Ohjaajapäivä on Jyväskylässä, Jyväskylän Paviljongissa 5.11.2015. Siellä ohjelma on hyvin samantyyppinen kuin Helsingissä, mutta eri puhujat tuovat hieman eri näkökulmia samoihin aiheisiin. Tiedot täydentyvät kesäkuun aikana.

 

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, melkein-syksyn tapahtumiin voi mainita myös Esimies- ja asiantuntijapäivät, jotka pidetään Helsinki Congress Paasitornissa 28.-29.1.2016. Päivien teema on Työhyvinvointi ja osaaminen. Siihen liittyen puhujiksi ovat tulossa mm. ajanhallinnan ja viisaamman työn sanansaattaja Sampo Sammalisto ja tietysti vuosien 2015-2016 Puhtausalan esimies Pirjo Pellikka, ja lisäksi opimme Great Place to Work:n hyvän työpaikan mallista. Tiedot täydentyvät!

 

Tervetuloa!

 

 

Tilaa uutiskirje