Insta 800 -standardin uudistus käynnistyy

Insta 800 -standardin uudistus käynnistyy

INSTA 800. Siivouksen tekninen laatu. Mittaus- ja arviointijärjestelmä (SFS 5994) -standardista ilmestyi kolmas uudistettu versio vuonna 2010. Standardi hyväksyttiin vuonna 2012 Suomessa kansalliseksi standardiksi.  Pohjoismaisena yhteistyönä on nyt käynnistetty standardin uudistamistyö, jonka tavoitteena on tehdä standardiin sen käyttöä helpottavia pieniä muutoksia ja parannuksia. Työ etenee siten, että jokainen osallistujamaa tekee muutosehdotukset, joiden pohjalta tehdään tarvittavat muutokset standardiin.

Oletko havainnut nykyisin voimassa olevassa standardissa täsmennystä tai muutoksia kaipaavia kohtia? Nyt voit vaikuttaa standardiin lähettämällä muutosesityksesi 15.3.2016 mennessä sähköpostitse Tarja Valkosalolle  tarja.valkosalo(at)puhtausala.fi ja/tai Risto Pulkkaselle risto.pulkkanen(at)sfs.fi

Suomen Standardisoimisliitto tulee perustamaan kansallisen työryhmän, joka käsittelee saapuneet muutosesitykset. Jos olet kiinnostut osallistumaan työryhmään, ilmoita siitä Risto Pulkkaselle. Tiedotustilaisuus standardityöstä tullaan järjestämään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Seuraa puhtausala.fi-sivuston Ajankohtaista-palstaa.

Tilaa uutiskirje