Karjalan yhdistys juhli jäsenhankintakampanjan voittoa

Karjalan yhdistys juhli jäsenhankintakampanjan voittoa

Karjalan yhdistys juhli jäsenhankintakampanjan voittoa

Keväällä 2015 järjestettiin SSTL Puhtausala ry:n jäsenhankintakampanja, jossa palkittiin lahjakorteilla uusia jäseniä hankkineet. Lisäksi palkittiin yhdistys, joka hankki suhteessa omaan kokoonsa eniten uusia jäseniä. Voittajaksi selviytyi Karjalan Sty Oulun seudun Sty:n tullessa hienosti toiseksi. Viime viikolla eli 21.10.2015 tuli aika Karjalan yhdistyksen lunastaa palkintonsa eli antautua hemmotteluiltaan, johon kuului etupäässä virkistystä keholle ja siinä ohessa mielelle.

Tässä kuulumiset Joensuusta:

"Ilta oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut; kerkisimme hoitojen välillä ideoida jo ensi vuoden toimintaa ja tehdä alustavaa budjetointia! Puhuimme tietty kaikesta muustakin eikä vaan töistä tai tästä mukavasta yhdistystoiminnastamme. Kaikki olivat iloisella mielellä ja myös järjestelyt sujuivat hyvin. Unelma-salongissa oli siis tarjolla pientä purtavaa karjalanpiirakoista (tietty!) tummaan suklaaseen ja kaikki saivat mieleisiään hoitoja (hiustenleikkuuta, päänhierontaa, hartiahierontaa, kynsien lakkausta jne.). Martinassa meitä odotti maukas illallinen ja kerkisimme illana aikana jutella ja nauraa niin paljon, että varmaan kaikki olivat todella tyytyväisiä!

Iso kiitos kuuluu liitolle, joka palkitsi meidän jäsenhankintakampanjan ahkeroinnista! KIITOS siitä vielä kerran."

Mukana palkintoillassa olivat Eeva-Leena Lappainen, Arja Päivinen, Päivi Pitkänen, Merita Kinnunen, Annikki Hiltunen, Eija Maaranen, Eine Vatanen, Ari Elomäki, Taina Puustinen ja Seija Ikonen.

Tilaa uutiskirje