Finnclean-messut siirretään

Finnclean-messut siirretään

Finnclean-messut siirtyy maaliskuulle 2023

Kansainväliset puhtausalan ammattimessut ja alan koulutuspäivät siirtyvät perinteiseen ajankohtaansa keväälle. Finnclean-tapahtumakokonaisuus järjestetään seuraavan kerran 15.-16.3.2023.

 

Siivoussektori Oy:n hallituksen kokous on torstaina 2.9. päättänyt alan ykköstapahtuman siirtymisestä maaliskuulle 2023. Tarkan harkinnan jälkeen ja SSTL Puhtausala ry:n kartoitettua jäsenistöään, muodostui päätös Finnclean-messujen siirrosta. SSTL Puhtausala ry ja Siivoussektori Oy yhdessä Tampereen Messujen kanssa ovat sopineet tiiviin yhteistyön jatkumisesta ja tapahtuman järjestämisestä jälleen maaliskuussa 2023.

  • Haluamme järjestää messutapahtuman, joka tulee inspiroimaan meitä kaikkia ja on esimerkillinen kokonaisuus myös meitä sivuaville aloille. Valitettavasti ihan vielä emme ole tuossa tilanteessa. Olemmekin tehneet päätöksen Finnclean-messujen siirrosta vuoteen 2023, tiivistää SSTL Puhtausala ry:n ja Siivoussektori Oy:n johtaja Sari Mattila.

Puhtausalalla ei tällä hetkellä ole mahdollisuuksia osallistua messuille täysipainoisesti. Tarve kasvokkaisiin kohtaamisiin on myös puhtaussektorilla suuri, mutta toimialan kuormittuneisuus ajaa tällä hetkellä ajankohdan ohi.

  • Varmasti kaikki odotamme innolla pääsevämme uuteen normaaliin, missä voimme vapaasti liikkua ja edistää omia tavoitteitamme tällä meitä yhdistävällä puhtausalalla. Hyvin lähellä jo olemme, näin vahvasti uskomme! Mattila sanoo.


Päätöksessään SSTL Puhtausala ry ja Siivoussektori Oy kokivat, että alkuperäinen messuajankohta on heille paras mahdollinen. Siirtyminen vuoteen 2023 tulevan kevään sijaan koettiin taas erinomaiseksi resursoinniksi, sillä keväällä 2022 järjestetään puhtausalan messut Amsterdamissa. Uuden aikataulun myötä, SSTL Puhtausala ry:lle avautuu myös mahdollisuus järjestää 2022 MiniClean-tapahtumia.
Maaliskuussa 2023 järjestettävä Finnclean tulee olemaan isompi kuin koskaan. Alan ammattilaiset sekä tulevaisuuden osaajat saavat ansaitsemansa puhtausalan ykköstapahtuman pitkän odotuksen jälkeen.

  • Päätöstämme tukee myös alamme erityislaatuisuus, haluamme varmistaa puhtausalan innovaatioiden esilletulon niiden ansaitussa ajassa. Moni asia puoltaisi messujen toteutumista jo nyt, mutta juuri tuon inspiroimisen ja ilmiömäisen tapahtuman tarjoamisen onnistumisen vuoksi haluamme ottaa aikalisän, jotta voimme tarjota alalle jotain uudenlaista kokemusta niin näytteilleasettajana kuin messukävijänäkin, kertoo SSTL Puhtausala ry:n ja Siivoussektori Oy:n johtaja Sari Mattila.
  • Pyydämme sinua kanssamme innovoimaan tulevaisuuden messutapahtumaa!


Laaditut sopimukset siirtyvät automaattisesti seuraavaan tapahtuma-ajankohtaan. Finnclean-messut kokoaa alan ammattilaiset ja tulevaisuuden osaajat verkostoitumaan ja kouluttautumaan puhtausalan ajankohtaisten aiheiden ytimeen jälleen maaliskuussa 2023.

 

LISÄTIEDOT:
www.finnclean.fi #finnclean
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Asiakaspalvelu p. 0207 701 222, asiakaspalvelu(a)tampereenmessut.fi


Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806, hannu.vahatalo(at)tampereenmessut.fi
Sami Siurola, projektipäällikkö, p. 040 734 3589, sami.siurola(a)tampereenmessut.fi
Sari Mattila, johtaja/SSTL Puhtausala ry & Siivoussektori Oy, p. 040 738 7780, sari.mattila(at)puhtausala.fi