Koti Puhtaaksi Oy:lle voitto Great Place to Work -kisassa

Voittajat julkistettiin gaalaillassa Helsingissä 7.2.2019. Aiemmin voittajat ovat yleisesti olleet IT-alan yrityksiä, lääkeyhtiöitä ja konsultointiyrityksiä. Koti Puhtaaksi Oy on piristävä uudistus voittajien joukossa edustaessaan tätä meidän hieman perinteisempää toimialaamme.

Koti Puhtaaksi Oy käyttää monia toimintamalleja, jotka ovat edesauttaneet menestyksen rakentamisessa ja tämänkin tunnustuksen saavuttamisessa. Yritykseen on rakennettu välittävä luottamuksen kulttuuri, jossa jokaista kuunnellaan aidosti. Käytössä on jatkuvan kehittämisen prosessi, joka pyörii kuukauden syklillä. Yrityksen osakkaaksi pääsee halutessaan jokainen työntekijä ja kaikilla on samaa sarjaa olevat osakkeet sekä samat oikeudet ja velvollisuudet. Jo 14 työntekijää on ostanut osakkeita näin ja ensi kesän osakeantiin on jo jonoa. Käytäntö on lujittanut työyhteisöä ja houkutellut lahjakkaita tekijöitä yritykseen. Toimintamalleihin kuuluu myös elämää tukevat työolot säännöllisine työaikoineen. Periaatteena on, että onnelliset työkaverit ovat kivoja toisilleen ja tekevät työt niin hyvin, että asiakkaatkin kiittävät.

Saana Tyni ja puolisonsa Henri Haho perustivat Koti Puhtaaksi Oy:n vuonna 2011. Nyt Tynin sisaruksia työskentelee yrityksessä jo viisi. Yritys on erikoistunut kotisiivoukseen ja toimii nyt pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Tänä vuonna avataan uudet toimipisteet Turkuun ja Ouluun. Henkilökuntaa on nyt 65.

Tänä vuonna Great Place to Work valitsi voittajat kaikkiaan 150 yrityksen joukosta. Nämä yritykset työllistävät yhteensä noin 45 000 työntekijää. Suomen parhaimpien yritysten listalle pääsi 50 parasta. Lista jakautuu sarjoihin yritysten koon perusteella. Pienten sarjan organisaatioissa on 20-49 työntekijää, keskisuurissa 50-499 ja suurissa 500+ työntekijää.

Tammikuun lopulla Saana Tyni valittiin Puhtausalan esimieheksi kaudelle 2019-2020. Hän lahjoitti palkintorahat 1000 euroa säätiönsä kautta puhtausalan opiskelijoille.

Tilaa uutiskirje