Kuulumiset SSTL Puhtausala ry:n syyskokouksesta

Kuulumiset SSTL Puhtausala ry:n syyskokouksesta

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 20.10.2018 Jyväskylässä

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 20.10. Jyväskylässä hotelli Alexandrassa. Itse asiassa tapahtumakokonaisuus alkoi jo perjantaina 19.10. Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät -koulutuksella, josta nautti 70 henkilön osallistujajoukko. Keskustelu oli vilkasta ja tunnelma positiivinen ja aktiivinen. Kouluttajina toimivat Erja Hammarén, Päivi Liljendahl ja Marja Mäkkeli. Osallistujat saivat jo etukäteen esittää kysymyksiä ja toiveita aiheisiin liittyen ja ne käsiteltiin lounaan jälkeen toiveaiheet-osiossa Minna Kyllisen vetämänä.

Perjantai-iltana oli Alexandrassa yhteinen illallinen. Ruoka ja seura oli hyvää, ja oli mukava rauhassa vaihtaa kuulumisia. Illallisen jälkeen SSTL Puhtausalan jäsenistöä löytyi todistettavasti ainakin tanssilavalta sekä vastapäisestä karaokebaarista.

Sekä perjantaina että lauantaina Jyväskylä pani parastaan säiden osalta, aurinko paistoi mitä kauneimmin. Lauantaina otettiin kokousosallistujien ryhmäkuva Alexandran portailla kirpakassa ja kirkkaassa syyssäässä.

Lauantai aloitettiin SSTL Puhtausala ry:n ajankohtaisilla asioilla. Toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström kertoi aluksi hieman jäsenmääristä sekä ensi vuodelle suunnitelluista Puhtausala-lehden uudistuksista. Liiton puheenjohtaja Marja Mäkkeli esitteli Puhtausala kiinnostavaksi -hanketta, jonka on suunniteltu alkavan ensi vuoden alkupuolella. Liiton uusi puhtausalan asiantuntija Minna Kyllinen esittäytyi osallistujille. Minna Forstadius kertoi loppuvuoden tapahtumista sekä ensi vuodelle suunnitelluista tapahtumista ja tilaisuuksista. Vuoden viimeinen iso tapahtuma on Puhtauspäivä 3.12. ja silloin juhlitaan puhtautta! Ensi vuosi alkaa tuttuun tapaan Esimies- ja asiantuntijapäivillä ja maaliskuussa on Finnclean PRO koulutuspäivät ja messut. Lue näistä kaikista lisää täältä. Lisäksi kerrottiin Puhtauspankki.fi -sivustosta, jossa on jo saatavilla ensimmäiset verkkoaineistot ja testit.

Lounaan jälkeen kokouspäivänä kuultiin Minna Limingan puheenvuoro rekrytointiin ja yrityskuvaan liittyen. Luennoitsija pureutui aiheeseen Duunitorin julkaisemien siivoustyön myyttien kautta ja oli ihastuttavasti tutustunut puhtausalaan jo etukäteen. Luento herätti paljon keskustelua ja kuulijat vaikuttivat hyvin tyytyväisiltä.

Kahvitauon aikana rekisteröidyttiin kokoukseen ja kokous aloitettiin klo 14.00. Kokouksen puheenjohtajana toimi Jarmo Konttila.

Liiton puheenjohtaja Marja Mäkkeli avasi kokouksen. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle vuodelle. Aktiivinen vuosi on tulossa - pysy kuulolla seuraamalla näitä sivuja, Puhtausalan uutiskirjettä, jäsenkirjeitä (sähköpostilla) sekä Puhtausala-lehteä! Kokouksessa tehtiin myös henkilövalintoja, sillä tarvittiin 3 uutta jäsentä liittohallitukseen erovuoroisten tilalle. Uusia hallituksen jäseniä ovat Marju Haarala (Pohjois-Pohjanmaan Puhtausala ry), Päivi Klemetti (Uudenmaan Puhtausala ry) sekä Erja Hammarén (Uudenmaan Puhtausala ry). Varajäseniksi valittiin Päivi Hokkanen (Varsinais-Suomen Puhtausala ry) ja Matti Ahonen (Uudenmaan Puhtausala ry). Kuvassa vuoden 2019 hallitus kokonaisuudessaan.


Liittohallitus 2019: Marju Haarala, Päivi Klemetti, Erja Hammarén, Päivi Kontkanen, Eeva-Leena Lappalainen, Marja Mäkkeli ja Ismo Korhonen.

Ensi kevään liittokokous pidetään Turussa lauantaina 27.4.2019. Perjantaina iltapäivällä on jäsenetuna erittäin edullinen koulutus, lauantaina on ajankohtaisia asioita sekä kevätkokous ja illalla sitten Varsinais-Suomen Puhtausala ry:n järjestämä ohjelmallinen iltajuhla. Laita ajankohta jo muistiin, ettet vaan missaa tätä!

Tilaa uutiskirje