Toiminnanjohtaja haussa

Haemme energistä

TOIMINNANJOHTAJAA

johtamaan ja uudistamaan SSTL Puhtausala ry:n ja Siivoussektori Oy:n toimintaa

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävän puhtausalan näköalapaikalla organisaatiossa, joka on yli 50 vuotta edistänyt puhtausalaa Suomessa. Tiimisi järjestää puhtausalan tapahtumia, kilpailuja ja koulutuksia sekä toimittaa ajankohtaista tietoa alalle eri medioiden kautta.

Vastaat talous- ja henkilöstöhallinnosta, liiton henkilö- ja yritysjäsenyyksien kehittämisestä sekä verkostojen luomisesta alan sisällä ja sidosryhmien välillä. Vastuullasi on myös markkinoinnin, strategian toteuttamisen ja projektien hallinnan johtaminen.

Olet työssäsi aikaansaava, idearikas ja aktiivinen verkostoituja. Visioit alan ja liiton tulevaisuutta ja ymmärrät alan merkityksen ja haluat työskennellä sen hyväksi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Yhdistyslainsäädännön ja osakeyhtiön toiminnan tunteminen ja aikaisempi kosketuspinta siivousalaan ovat tehtävässä eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström (p. 0400 707736) tai puheenjohtaja Marja Mäkkeli (p. 044 0211062). Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 15.3.2021 mennessä osoitteeseen per-olof.ekstrom@puhtausala.fi

Merkitse sähköpostin aiheeksi "Toiminnanjohtaja".

SSTL Puhtausala ry on yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö, jonka tehtävänä on alan osaamisen, tunnettuuden ja arvostuksen lisääminen. Jo vuodesta 1970 SSTL Puhtausala ry on yhdistänyt puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt. Siivoussektori Oy on SSTL Puhtausala ry:n omistama osakeyhtiö, joka huolehtii liiton julkaisu-, näyttely- ja koulutustoiminnasta.

SSTL Puhtausala ry – Toimialan kehittäjä