Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät

26.4.2019, klo 11.30 - 16.00

Radisson BLU Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku

Supersuosittu ja hyvän palautteen viime vuodelta saanut koulutus jäsenetuhintaan seuraavan päivän kevätkokouksen kunniaksi.

Koulutus tarjoilee tiiviissä paketissa tietoa uusista pintamateriaaleista, niiden tunnistamisesta ja hoidosta sekä uusista siivousmenetelmistä.

Huom: Koulutuksessa hurja jäsenalennus! Tule siis mukaan perjantain koulutukseen ja osallistu myös kevätkokoukseen lauantaina.

Etkö ole vielä jäsen? Valitse ilmoittautumislomakkeella kohta "Haluan liittyä jäseneksi" ja otamme sinuun yhteyttä. Maksamalla jäsenmaksun ennen koulutuksen laskutusta pääset koulutukseen jäsenhinnalla. Voit myös täyttää jäsenlomakkeen suoraan täällä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ohjelma

11.30 Ilmoittautuminen

12.00 Uudet pintamateriaalit
Yleiskatsaus tämän päivän pintamateriaaleihin ja niiden tuomiin haasteisiin siivouksessa. Saamme myös tietoa siitä, millaisia materiaaleja siivouskohteista löytyy. Esittelyssä mm. erilaiset laatta-, kivi- ja muovilattiat, laminaatit, vinyylilankut, tekstiilipinnat, turvalattiat, vahaamatta hoidettavat, jne. Voit myös kertoa etukäteen, mistä pintamateriaalista erityisesti haluaisit oppia lisää. Lisäksi vinkkejä ongelmien selättämiseen ja työn suunnitteluun.
Erja Hammarén, puhtauspalveluasiantuntija, Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

13.30 Kahvi

14.00 Antimikrobiset pintamateriaalit
Antimikrobiset pinnat kiinnostavat erityisesti siksi, että ne auttavat infektioiden torjunnassa. Kuulemme mitä antimikrobisia pintamateriaaleja on olemassa, millaisia ne ovat ja mihin niiden teho perustuu. Lisäksi saamme tietää millaisissa tuotteissa ja tiloissa antimikrobisia pintoja käytetään, sekä miten ne tunnistetaan ja puhdistetaan. Päivi Liljendahl on tutkinut opinnäytetyössään sisätilahygieniaa sekä antimikrobisia pintoja ja ratkaisuja, ja kertoo puheenvuorossaan myös hieman tutkimustuloksia ja kustannushyötyjä.
Päivi Liljendahl

15.00 Tauko

15.15 Toiveaiheet
Käydään läpi ennakkoon toivotut aiheet ja kysymykset, jotka eivät sisälly luento-osuuksiin.
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

16.00 Päivä päättyy

Muutokset mahdollisia.

Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät
Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät
Uudet pintamateriaalit ja siivousmenetelmät

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.4.

Tarvitsetko tietoa jostain tietystä pintamateriaalista ja/tai siivousmenetelmästä?
Ilmoittautumislomakkeella on kohta, johon voit kertoa, mistä pintamateriaaleista ja siivousmenetelmistä erityisesti haluaisit koulutuksessa oppia. Näin kouluttajat voivat huomioida toiveet jo etukäteen. Voit laittaa toiveita myös sähköpostitse 11.4.2019 asti osoitteeseen minna.kyllinen@puhtausala.fi

Osallistumismaksu 150 eur + alv. 24%. Jäsenhinta 80 eur + alv 24%. Osallistumismaksu sisältää ohjelman mukaisen kahvitarjoilun sekä esitysaineiston. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Minna Kyllinen, minna.kyllinen@puhtausala.fi p. 040 626 7003.

Majoitus

Liittokokouksen ja sitä edeltävän koulutuksen osallistujille on varattu majoituskiintiö Radisson BLU Marina Palace Hotellista ajalle 26.-28.4.2019. Hinnat ovat 118 € / 1hh ja 138 € / 2hh per huone. Hinnat sisältävät buffetaamiaisen, arvonlisäveron sekä asiakassaunan. Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka.

  • Jos osallistut myös kevätkokoukseen lauantaina 27.4, voit tehdä huonevarauksen kokouksen ilmoittautumislomakkeella.
  • Jos osallistut vain koulutukseen, varaa huoneesi täältä: Radisson BLU Keskusmyyntipalvelu, puh. 020–1234 700 / yksittäiset huonevaraukset, sähköposti reservations.finland@radissonblu.com
    Mainitse varatessasi kiintiötunnus BSSTL Puhtausala ry. Kiintiö on voimassa 12.4.2019 asti.
Tilaa uutiskirje