Puhtausalan Tähdet 2024

Puhtausala palkitsee jatkossa vuosittain alan parhaat ammattilaiset ja nimeää heidät puhtausalan tähdistökentälliseen. Puhtausalan Tähdet ovat monitaitureita, joiden osaamista juhlitaan ensimmäisen kerran 31.10.2024 järjestettävässä Puhtausalan Tähdet -gaalassa.

Puhtausalan Tähdet -kilpailussa palkitaan vuoden parhaat seitsemässä eri sarjassa. Palkinnot jaetaan seuraavissa sarjoissa: ammattilainen, suunnittelija, esihenkilö, kiinteistönhoitaja, johtaja, opettaja ja alan vaikuttaja.

Puhtausalan Tähdet -ammattilaiskilpailun finalistit on valittu seitsemään kilpailusarjaan. Suomen parhaat puhtausalan osaajat valitaan Puhtausalan Tähdet -juhlagaalassa 31.10.2024.

Puhtausalan Tähdet palkitaan 31.10.2024 Pikku-Finlandiassa järjestettävässä gaalassa, jossa nostetaan malja voittajille ja juhlitaan alalla olevaa huippuosaamista.

Puhtauden merkitys näkyvämmäksi

Puhtausalan Tähdet -kilpailu ja gaala yhdistää koko puhtausalan ennennäkemättömällä tavalla.

– Haluamme yhdistää alan toimijat yhteisten asioiden äärelle ja avata näkymän puhtausalan kaikkiin ulottuvuuksiin. Kokoamalla voimamme yhteen voimme osoittaa, millainen merkitys puhtaudella on suomalaisessa yhteiskunnassa, sanoo Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila

Puhtausalan Tähdet -kilpailun ja gaalan järjestäjä on Puhtausala ry. Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat keskeisessä asemassa kilpailun ja gaalan toteuttamisessa.

Pääyhteistyökumppanit

Tukiyhteistyökumppanit

Puhtausala ry