Puhtausalan Tähdet 2024

Puhtausala palkitsee jatkossa vuosittain alan parhaat ammattilaiset ja nimeää heidät puhtausalan tähdistökentälliseen. Puhtausalan Tähdet ovat monitaitureita, joiden osaamista juhlitaan ensimmäisen kerran 31.10.2024 järjestettävässä Puhtausalan Tähdet -gaalassa.

Puhtausalan Tähdet -kilpailussa palkitaan vuoden parhaat seitsemässä eri sarjassa. Palkinnot jaetaan seuraavissa sarjoissa: ammattilainen, suunnittelija, esihenkilö, kiinteistönhoitaja, johtaja, opettaja ja alan vaikuttaja.

Kuka tahansa voi ilmoittaa oman ehdokkaansa kilpailuun. Ehdokkaiden nimeäminen on parhaillaan käynnissä. Puhtausalan ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee ehdokkaiden joukosta kolme finalistia. Lopullisen valinnan voittajasta tekee tuomaristo, joka koostuu kilpailukategorioiden edustajista ja kyseisen kilpailusarjan pääponsorista.

Puhtausalan Tähdet palkitaan 31.10.2024 Pikku-Finlandiassa järjestettävässä gaalassa, jossa nostetaan malja voittajille ja juhlitaan alalla olevaa huippuosaamista.

Puhtauden merkitys näkyvämmäksi

Puhtausalan Tähdet -kilpailu ja gaala yhdistää koko puhtausalan ennennäkemättömällä tavalla.

– Haluamme yhdistää alan toimijat yhteisten asioiden äärelle ja avata näkymän puhtausalan kaikkiin ulottuvuuksiin. Kokoamalla voimamme yhteen voimme osoittaa, millainen merkitys puhtaudella on suomalaisessa yhteiskunnassa, Mattila sanoo. 

Puhtausalan Tähdet -kilpailun ja gaalan järjestäjä on Puhtausala ry. Tapahtuman pääyhteistyökumppanit ovat keskeisessä asemassa kilpailun ja gaalan toteuttamisessa.

Pääyhteistyökumppanit

Tukiyhteistyökumppanit

Puhtausala ry