Kouluttajien aineistot

Koulutusaineisto on tarkoitettu Puhtausala ry:n hyväksyttyjen allas ja märkätilojen puhtausosaamisen kouluttajien käyttöön. Sen tavoitteena on perehdyttää allas- ja märkätilojen hygieniavaatimuksiin sekä keinoihin, joilla puhtauspalvelulla voidaan tukea vaatimusten saavuttamista. Aineistossa keskitytään allas- ja märkätilojen siivouksen erityispiirteisiin. Oletuksena on, että koulutukseen osallistuva opiskelija hallitsee ammattisiivouksen perusteet.

Kouluttajan aineisto koostuu seuraavista moduuleista:

  1. Lainsäädäntö ja turvallisuus
  2. Siivouksen perusteet
  3. Toimintaympäristö
  4. Hygienia ja laatu

Koulutukseen osallistumisen jälkeen opiskelija voi suorittaa allas- ja märkätilojen puhtausosaamisosaamistestin, jonka kouluttaja valvoo joko paikan päällä tai verkon kautta etänä. Testin hyväksytysti suorittaneella katsotaan olevan terveydensuojelulain uima-allas- ja märkätilojen siivoojilta edellyttämä riittävä osaaminen näiden tilojen siivoukseen.

Kirjaudu Puhtauspankki verkko-oppimisympäristöön

Hinnat:

Kouluttajalisenssi (henkilökohtainen) 350 eur + alv 24 % / 12 kk, suomenkielinen (englanninkielinen tulossa kevään 2024 aikana). Lisenssi sisältää opiskelijoiden tukimateriaalin (pdf-tiivistelmä verkkokurssiaineistosta).

 

Tilaukset ja lisätiedot:

Kouluttajalisenssin ja opiskelijan tukiaineiston voi tilata Puhtausala ry:n hyväksymä kouluttaja osoitteesta asiakaspalvelu @puhtausala.fi.
Kouluttajan ja opiskelijoiden tukimateriaalina toimii Allas- ja märkätilojen siivous- ja hygieniaopas (Ympäristökustannus Oy), jonka voi tilata Puhtausala ry:n verkkokaupasta hintaan 35 € (alv 10 %).

Puhtausala ry